Är barnvakt åt lillasyster Maja just nu oc...

img_0054 (MMS)

Är barnvakt åt lillasyster Maja just nu och hon och Felicia myser och busar som vanligt, det blir världens avlastning för mig att vara barnvakt, bara Maja är här så är Felicia nöjd!


Nu ska jag sova, ligger i en tom säng vilk...

Nu ska jag sova, ligger i en tom säng vilket inte är allt för kul, Adde jobbar natt och Felicia sover i sin säng i hennes rum som vanligt :( önskar att båda mina sötnosar kunde ligga här bredvid mig och hålla om mig och pussas :) Jaja, godnatt! Just ja, åt en pan pizza till kvällsmat vid 22. Nyttiga jag!


SMS-inlägg

img_0148 (MMS)


Nu är vi på väg till Norrköping för att st...

Nu är vi på väg till Norrköping för att storhandla, titta på några julklappar och äta donken. ;) Bara jag och Adde, Felicia är hos sin mormor och morfar.


Hoppas Hoppas Hoppas.

Dag 4, det här åt jag idag. Frukost, 2 kop...

img_2734 (MMS)

Dag 4, det här åt jag idag. Frukost, 2 koppar kaffe. Lunch och middag kommer under dagen! :)


Testar

Testar


Dag 3

♥ Dag 3 - Mina föräldrar
Petra & Per Vesterlund

Dem bästa såklart.

Vet inte vad jag ska skriva direkt. Men dem träddades för 20 år sen och efter bara 3 månader tillsammans vart mamma med barn och ni kan ju räkna ut själva att det var jag som fanns i magen. Jag är evigt tacksam för min uppväxt, jag tycker inte dem har gjort ett fel. Jag har tex hört dem bråka en gång i hela mitt liv och då menar jag bråka, tjafsa gör ju varenda människa.. Sen är jag tacksam för att dem aldrig gav upp när jag hade det som sämst, jag var ett jävla helvete och jag var riktigt elak mot dem och hade noll respekt och idag när jag tänker tillbaka så skäms jag ihjäl, för fy fan så jag var. Jag ber till gudarna att Felicia blir långt ifrån hur jag var. Allt jag ville säga egentligen var att dem är 2 av dem viktigaste människorna i mitt liv, jag har ett speciellt band till båda två och utan deras stöd och utan dem vore jag ingenting idag. Det är tack vare dem att jag sitter här och skriver det här, som sagt jag är evigt tacksam och jag är så glad att ni finns. ♥ Jag älskar er av hela mitt hjärta.



Tråk.

Vet inte när jag hade såhär tråkigt sist, väntar på att klockan ska bli halv 2 så jag kan väcka Adde så vi kan hitta på något jag blir galen. Ett som är säkert är att vi ska ut med Felicia lite senare så hon får leka i snön. Sen hoppas jag på fika hos svärföräldrarna. Skulle ju kunnat städa nu på förmiddagen men jag sparar på dammråtorna tills imorgon istället och lika så tvätten. Jaja, lite super mario får mig säkert på bättre humör.. Felicia också för den delen, hon älskar när jag spelar.

Våran lilla prinsessa.

Dag 2

♥ Dag 2 - Min första kärlek
Andreas Sven Ove Östrand

Vilken klyscha va? Men helt ärligt så var han min allra första riktiga kärlek fast för 5 år sen när vi var tillsammans första gången. Och nu är vi back together och har en dotter tillsammans det säger väl allt? :) Vi hade bara en paus helt enkelt, på 3 år för att vara exakt. Haha. Men han är min glädje, min lycka och mitt allt. ♥ Det han ger till mig är något alldeles speciellt, det är kärlek jag inte kan få från någon annan. Jag älskar dig sweetheart.



Dag 1

♥ Dag 1 - Presentera mig själv.

Oj, men here we go. Jag heter Sofie och är 19 år gammal och har en dotter på 1 år. Vi bor i världens minsta håla Finspång, men fan vad jag trivs. Här har jag min familj, min andra familj (mamma, pappa, systrar, mormor, morfar, farmor) Addes föräldrar och syskon plus familjer) och mina vänner. Allt jag behöver. När jag precis fyllt 16 flyttade jag ifrån Finspång till Åtvidaberg för att gå gymnasiet. Jag gick linjen TuristHotell, ungefär som Hotell och Restaurang fast lite bredare, mer kurser och så. Jag är så glad att jag flyttade dit och fick träffa alla underbara vänner och lärare. Sen älskade jag det vi gjorde, jag brinner för det ut i fingertopparna. Iallafall, i mars 2009 fick jag reda på att jag var gravid och det fanns ingen tvekan om vad vi skulle fatta för beslut. Efter sommaren när 3:an började flyttade jag ensam upp till Åtvidaberg igen och Adde stannade kvar i Finspång för att jobba, det var ensamt och jobbigt. Men i slutet av September flyttade jag också till Finspång, till våran gemensamma tvåa. I Åtvidaberg hade vi bott i min etta. Om ni inte förstår så träffades jag och Adde i Finspång men han bodde med mig i Åtvidaberg en längre tid. Och vi har ett förslutet med varandra innan vi träffades igen och blev ett par. Men iallafall jag flyttade tillbaka hit, forsatte att plugga och åkte till skolan 2-3 ggr i veckan för att göra allt det praktiska. Och jag är så tacksam för att dem löste det för mig på bästa möjliga sätt så att jag fick ta studenten med mina brudar. Jag är så tacksam så det finns inte ord för det. Och det var inte lätt det vill jag lova er, att plugga hemma hela dagarna för det var det jag gjorde och sen åka hög- gravid till Åtvidaberg med buss och tåg (minst 2 h) 2-3 ggr i veckan och sen stå i köket och laga mat eller vara i restaurangen och servera alla gäster. Det tog på alla krafter jag hade och mina förvärkar blev inte att leka med. Men jag klara det, och jag är så stolt över mig själv.

Och det 2 November 2 veckor för tidigt föddes världens finaste Felicia, kl 18.37 hon vägde 3325 och var 49 cm lång. Det bästa dagen i mitt liv, jag vill göra allt igen. ♥

Thats it. Tror jag? Nu bor vi i Finspång i en 3:a och snart början prinsessan på dagis och jag ska börja jobba.




I do it.

Massa andra bloggare gör det och jag tycker det är kul att läsa så nu gör jag detsamma!
Och jag uppmanar er alla som läser att också göra det.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Sego.

Marie och Micka åkte för en timme sen och Adde drog och spana in någon fotbollsträning, antar att han är sugen på att börja spela igen. Och jag är dunder mega sugen på att börja spela hanboll igen, men vi får se helt enkelt. Det som hindrar mig är min kondition och sen känns det som man tappat all kunskap. Men som sagt, vi får se.

Just nu sitter Felicia på golvet och bläddrar i en mamma böcker. Sötnosen. Och jag sitter här och känner att jag snart bryter ihop, är så himla seg och allmänt grinig. Plus att sen Adde gick vid halv sex har hon bara gnällt och gnällt tills nu.. Skulle behöva sova i ett dygn för att komma i form igen. Ne men innan jag ens kan tänka tanken på att gå och sova så ska vi laga mat, äta och mysa till idol - för det vill jag verkligen, finns inget bättre en att mysa med min prins i soffan. Fan för det här jävla humöret. Hade jag inte käkat p-piller hade jag trott att jag var gravid. Men det är jag inte.

Jaja, nu ska jag inte sitta här och klaga mer utan börja förbereda prinsessan inför natten.


Härliga värkar, snart möts vi igen!
Or not. Haha.

Happy birthday

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Michaelas födelsedag.
Hurra Hurra Hurra!


Nu har vi precis vaknat efter våran tupplur. Felicia ficke en panodil och eftter det gick vi och la oss ganska direkt.
Under tiden vi sov kom Adde hem och käkade och plockade undan i hela lägenheten! ♥ Sånt uppskattar jag verkligen, trots att det är något vi båda gör ständigt men att vakna upp i en fin undanplockad lägenhet uppskattar jag. ♥ Min prins. Nu är han iväg och köper panodil till Felicia. Nu är hon pigg som vanligt, men snart går nog panodilen ut ur kroppen så då får vi se om hon fortfarande har feber stackaren.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ta ett bad osv. Och mysa med min underbara. ♥

Många hjärtan, haha.



Sjukling.

Vi var på bvc igår på ettårs-kontroll och så fick hon två sprutor, en i varje ben.
Vid 21.30 i igår kväll vaknade hon och efter en stund var hon hysterisk.
Hon vägrade sova i sängen om jag inte satt bredvid för så fort jag skulle gå därifrån slog hon upp ögonen och hon kunde helt plötsligt i sömnen börja gråta om hon rörde på benen. Hon hade så ont i sina stackars ben sötnosen, men tillslut tog jag upp henne och la henne bredvid Adde i våran säng och efter det sov hon i några timmar. Sen vakna hon och Adde tog henne en stund, men hon ville inte somna om, så vi har varit vakna sen halv 5 imorse. Nu är benen bra igen, men nu har hon istället fått feber, 38.1 inte så mycket men det räcker för att hon ska bli hängig.

Snart kommer Micka hit och umgås sen får vi se vad vi hittar på idag, blir nog bara att vara hemma för Felicias del iallafall.


Nu är vi uppe. Och idag ska vi till Bvc vid 14 på 1-års kontroll vilket är = spruta också. Hoppas bara att hon mår bra efteråt. Efter det ska vi hem till Elin och William och mysa.

Igår var en lugn dag, först var jag hos mina föräldrar när Adde jobbade och när han slutade så åkte vi hem till hans föräldrar och fikade. Sen framåt kvällen satte vi oss och fyllde i dagispapprerna hur hon ska gå på dagis i Januari, hur Adde jobbar och vad Adde tjänar.

Om jag inte har berättat det för er så skulle Felicia börjat på dagis nu i December men det är överskott av ungar så det finns inte en enda liten fjuttig dagis plats i hela Finspång. Och till sista Januari ska 70 barn skolas in på dagis, så nu har kommunen fått öppna en helt ny förskola som Felicia ska börja på och den ligger på andra sidan finspång, ca 40 min tar det att gå med barnvagn! Toppen ellerhur? Eftersom jag inte har körkort.
Det kändes inte alls bra i början, men nu när jag pratat med en på kommunen så känns det så mycket bättre det känns kanon! Över 20 st är det som sökt dem 3 tjänster som ligger ute som förskolelärare och det är båda personal från andra dagis och nya människor som vill vara med och starta upp nytt, och det känns skit bra. Sen löste vi det så att vi försökte sätta henne på dagis dem dagarna Adde iallafall kan lämna henne eller hämta henne.
Så nu känns allt jätte bra och nu längtar jag tills hon ska skolas in, jag tror hon kommer älska det.

Nog om dagis nu.
Annars söker jag jobb för fullt, men det vill sig inte riktigt.


Tävling

Är med och tävlar hos http://jennyhammarstrom.blogg.se/ om bild och länk i hennes meny!
Kika in hos henne ni också! :)


Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen!

Bath time

Nu ska jag stax ta mig ett bad, helt själv. Underbart! Utan Felicia i badkaret eller utanför skrikandes (hon älskar att bada/duscha så får hon inte vara med då har vi skrik-kalas här hemma). Ska bli jätte skönt att koppla av lite innan vi ska titta på Ensam mamma söker & Vem kan slå Philip och Fredrik.

Följer ni något av det?


Jaja, nu ska jag fylla upp badkaret. Tjo.

Bath time

Nu ska jag stax ta mig ett bad, helt själv. Underbart! Utan Felicia i badkaret eller utanför skrikandes (hon älskar att bada/duscha så får hon inte vara med då har vi skrik-kalas här hemma). Ska bli jätte skönt att koppla av lite innan vi ska titta på Ensam mamma söker & Vem kan slå Philip och Fredrik.

Följer ni något av det?


Jaja, nu ska jag fylla upp badkaret. Tjo.

snowwwww


Lördag

Nu är vi färdiga här hemma, vi ska strax åka in till stan (Norrköping) tillsammans med min mamma, lillasyster och mormor. Efter det ska vi hem till mormor och morfar och umgås..
Vi 16 ska vi vara hos Addes föräldrar och fira lite fars-dag tillsammans med och vi skulle inte komma mätta! Wow, undra vad farmor Kicki bjuder på idag. Förmodligen något mumma som vanligt.

Jaja, nu ska jag plocka undan alla leksaker och ta en cigg innan vi drar.
Herrrååå.




Fredagmys

Nu kom Adde precis hem från jobbet så nu står han och skalar potatis och sen ska jag göra potatisgratäng och kött.
Efter det blir det mys framför idol med min bästa. Och Felicia ska sova, tror inte hon håller sina ögon öppna mycket längre till, hon är helt slut efter allt bus och lek med Marie idag. Jag också men mest på grund av all tvätt. Har varit en kanon dag tillsammans med Marie, som alltid!

Men nu ska jag försöka hålla min lilla älskling i liv en timme till iallafall.


God morgon.

God morgon.

Vi gick upp runt 7 idag, Felicia fick gröt som vanligt och sen dess har hon lekt och gått med sin gåvagn medans jag har suttit här. Idag runt tolv kommer båda Micka och Marie hit och umgås med mig och Felicia då Adde jobbar till kl 18. Får se vad vi hittar på.

Igår runt halv 2 kom Micka hit och vi tog en te och sen gick vi till andra sidan Finspång och tittade på hennes pojkväns lägenheten som nu är färdig renoverad och sedan forsatte vi våran promenad hem till micka och stannade där en timme eller två och fikade. Sen gick vi tillbaka hela vägen hem, puh. Hon tog sen bilen från mig till lägenheten och jag promenaderade vidare till mina föräldrar där jag blev bjuden på köttfärslimpa, klyftpotatis, moröter & rödlök i ugn och vanlig grönsallad till. Riktigt lyxigt!

Har glömt att berätta det, men i förrgår tog Felicia sitt första steg! Sen har det bara rullat på, som mest har väl tagit 7-8 steg. Min stora tjej. Ska försöka filma så ni också får se!



Tradera

Här är 4 av mina auktioner på tradera.
Jag vet ju inte vilka ni är som läser men hoppas det intresserar någon! :)

http://www.tradera.com/2-rosa-fina-set-i-strl-62-auktion_341772_121374668

http://www.tradera.com/4-st-overdelar--auktion_341772_121375011

http://www.tradera.com/4-st-pyjamas--auktion_302738_122161554

http://www.tradera.com/Mjukis-overall-auktion_302735_122161796


hhh

HON GICK SITT FÖRSTA STEG!  10/11 2010

Söndag

Nu ska vi strax gå bort till mina föräldrar, finns ingen mening med att sitta här hemma helt själva när Adde jobbar 12 timmars. Hörs senare.



Stora tjejen.

Min stora prinsessa, jag älskar dig av hela hela mitt hjärta Felicia.
Du ger mig hopp och kärlek som ingen annan kan.


Ang tvserier.

Följer ni några speciella tvserier?

Typ desperate housewives, gossip girl, grey's anatomy osv..
Ingen av ovanstående har jag någonsin följt, men det ångrar jag.
Så nu håller jag faktiskt på att tittar på desperate housewiwes säsong 1.


 



Tröttis

Mamma, Pappa och Maja var precis här och fikade. Alltid lika kul när familjen kommer plus att jag hatar att vara ensam/själv. Men så fort dem åkte så somnade Felicia. Så nu sitter jag här och ruttnar. Haha.

Väntar på Elin och William, så jag hoppas dem kommer snart! :)

Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av desperate housewives. Hejdå!

Phuu.

Sådär, jag storstädade hela lägenheten istället för att bara dammsuga.
Och nu är jag klar och fort gick det eftersom Felicia var världens snällaste under tiden. Nu ska vi ta en lång dusch och sen käka någon lunch. Tror jag ska göra pannkakor så Felicia också kan äta det jag äter.

Just det, hur är det med halvfabrikat? Kan jag ge henne tex köpta köttbullar, korv, snitzel osv?
För man har faktiskt inte alltid tid att stå och göra egna köttbullar och sånt.
Är det någon som vet lämna gärna en kommentar! :)

Lördag

Och så var det lördag, nu är min tjej  1 år och 4 dagar. Stora prinsessan.

Igår var en helvetes dag alltså. Adde sa att det var den värsta morgonen i hans liv, haha.
Jag skulle ju som sagt sluta röka igår, det gick åt helvete.
Fast jag rökte 4,5 cigg istället för 11-12 vilket jag ser som bra, men jag vet inte.

Jaja, idag kommer Elin och William hit vid 11 och myser med oss.
Och innan dess måste jag ta hand om all tvätt här hemma, dammsuga och duscha.
Så jag har inte riktigt tid att sitta här och läsa bloggar och blogga.

Vi hörs senare.



Jojjo

En del är jojjobantare men jag är en jojjobloggare..
Det går verkligen i perioder. Vilket suger med tanke på att läsarna försvinner, men men.

Det jag skulle säga nu var att jag  håller på att sluta röka.
Men jag känner att det här kommer inte gå, det ör för jobbigt.
Jag är rökare helt enkelt, that's it..
Känns så jävla dåligt bara, jag vill ju. Men tydligen inte tillräckligt mycket.

Jaja, nu ska jag duscha eller nått som gör mig mindra fucking röksugen..

1-år!

Våran älskade underbara lilla stora prinsessa blir 1 helt år idag.

GRATTIS ÄLSKLING. VI ÄLSKAR DIG OCH VI SKA GÖRA DIN DAG TILL DEN BÄSTA, DIN FÖRSTA FÖDELSEDAG! ♥




Hur sjukt är det inte? Ett helt år.
Vart har tiden tagit vägen egentligen? Tyckte att hon nyss var ett halvår.
Jag jag pratar om min graviditet känns det som att det var igår, men det är ett år sen jag var gravid, ett år sen det finaste jag någonsin sett föddes. Det är sjukt. Men vad glad jag är. Våran friska underbara prinsessa.
Jag längtar efter att göra den här dagen till den bästa. ♥
Nu ska Adde och Felicia bada och jag ska göra klart tårtorna.

Igår hade jag fullt upp hela dagen.
Vid 9 åkte jag och handla det sista med mamma, sen åkte jag hem. Och vid 12 började jag och Micka baka. Vi bakade schackrutor, mockarutor och 2 olika sorts bullar. Sen gjorde vi i ordning tårtorna och jag städade hela lägenheten och vid 4 var vi klara med allt. Lite lugn och ro hade vart skönt men istället åkte vi in till Norrköping och Micka shoppa bebiskläder åt hennes systers lilla son som fortfarande ligger i magen. Skit kul var det, var länge sen jag gick i stan och bara titta. Och tror ni man blev sugen på en liten till? Skulle tro det. Haha. Och när jag kolla på alla små strl 50 kläder vart jag helt tagen, att Felicia varit sådär liten till och med mindre det är helt sjukt. 50 var för stort för henne när hon föddes, min lilla skitunge!

Men men, nu ska jag fixa tårtorna. Vid 11 bär det av in till stan igen för att äta på Mcdonalds tillsammans med Mamma, Maja och Mormor och självklart Adde och Felicia.

Sen fyller faktiskt en av mina favoritbloggerskor år idag. Sophie!
Grattis till dig, hoppas du får en kanon dag!
Och hoppas du får alot av break! Det är du värd.


RSS 2.0