Hur kan man vara så vacker? Jag älskar dig...

img_7000 (MMS)

Hur kan man vara så vacker? Jag älskar dig av hela mitt hjärta Felicia. Du har gjort mig till den jag är idag & jag är så tacksam. Jag kommer alltid att finnas här för dig & jag kommer aldrig svika dig!  Nu ser jag på Sofias änglar men ska strax hoppa in i duschen och sen krypa ner bredvid Felicia som sover i våran säng inatt. Myspys. God natt.


God morgon! Är på väg till jobbet nu, sitt...

God morgon! Är på väg till jobbet nu, sitter i solen och väntar på bussen! Direkt efter jobbet vid 3 ska jag hem & tvätta, suck. Fattar inte att det kan bli så mycket tvätt på mindre än en vecka.. Jaja, vi hörs senare! PUSS


Åh.

Ne nått resultat av håret få ni inte se, än! Ser förjävlig ut.
Men så fort Felicia somnar ikväll får Adde hjälpa mig med nya slingor.
Det lär ju dock ta ett tag innan hon somnar ikväll efter som hela familjen råkade somna mellan halv 4 och halv 6. Haha. Men skönt var det och vi behövde det alla tre. Just nu är mina älsklingar i badet och då passar jag på att slänga in ett inlägg. Har jobbat idag i några timmar så känner mig fortfarande helt slut. Men ska jobba resten av veckan också så det blir sängen tidigt ikväll!

Hörs..


Åker upp till Viberga (affär) och köper hå...

Åker upp till Viberga (affär) och köper hårfärg! Visar resultatet senare sen ;)


På väg till mormor & morfar! Fan vad jag ä...

img_5827 (MMS)

På väg till mormor & morfar! Fan vad jag älskar vädret.


Söndag

Jag hatar söndagar. Varför vet jag inte, men dem är alltid så tråkiga & långa.
Men idag ska vi åka till min mormor och morfar tillsammans med mina mamma en stund på förmiddagen sen får vi se vad vi hittar på. Adde jobbar till 18 och när han kommer hem sover Felicia så då hoppas jag på godis och en bra film.

Igår åkte vi spontant hem till mina föräldrar och käka en god middag vid 18 och innan den hade vi bara slappat, Marie och Micka var här en stund på förmiddagen/eftermiddagen. Jag och Marie kollade bla på filmen Wild Child.

Nu ska jag & lillan ta en bad. Vi hörs senare.

Slutkörd.

Hela min förmiddag igår vet ni ju om, jag åkte budd hit och dit och jobbade till två.
Direkt efter jobbet körde Linda mig till dagis så jag slapp en av alla bussturer. Tack!
Sen gick jag och Felicia hem istället för att åka buss och när vi kom hem städade jag, lagade mat & vid 9 sov jag. Haha. Jag var helt slut.

Vid kvart i 10 kommer pappa och hämtar oss och kör oss till dagis & jobb. Lyx.
Efter jobbet ska jag hämta Felicia och sen ska vi bara slappa hela eftermiddagen och kvällen.

Vi hörs efter jobb & dagishämtning!

Hela min dag idag består av bussåkning, lä...

Hela min dag idag består av bussåkning, lämna Felicia på dagis & stressa för att hinna med bussen hem igen, vara hemma i 40 min, åka buss till jobbet & vid 14 åka buss från jobbet till Felicias dagis och stressa ännu en gång för att hinna med bussen hem! Jag älskar livet, höhö


Hur har jag kunnat missa denna underbara s...

Hur har jag kunnat missa denna underbara serie, Grey's Anatomy? Jag dör lite. Imorgon ska jag fixa alla säsonger, sen är jag upptagen hela helgen! :)


Så dåligt.

Veckor sedan jag bloggade sist, dåligt!
Men Felicia har varit sjuk & jag jobbar och står i så det hinns inte riktigt med längre.
Men jag ska bättre mig. Promise.

Imorgon ska Felicia till dagis efter 2 veckors uppehåll.
Hon har legat i 40 graders feber om nätterna i 1 vecka och i torsdags så åkte vi ner till akuten med henne eftersom hon hade det svårt med andningen och då sa läkaren att hon har förskylningsastma och inte flask-krupp. Vet inte vad som är värst, det känns bara skönt att faktiskt veta vad det är som gör att hon får det så jobbigt med andningen osv. Men vi har ju en mask hemma sen innan som hon andas i så vi slipper åka till sjukhuset varje gång hon blir förskyld. Nog om tråkigheter.

Idag har jag jobbat och vart i stan och nu ska jag strax borsta tänderna på Felicia och få henne att somna för natten så jag kan slänga mig i sängen med massa glass!

Wiiie.

Det funkade även igår kväll, hon somna själv! Helt amazing. Hihi. ♥

God morgon föresten, vi har mprecit gjort oss iordning & vid kvart över 8 kommer Felicias farmor och hämtar oss och kör oss till dagis sen börjar jag jobba vid 11 och efter det har vi inga planer. Förhoppningsvis vila en stund! :)

Hörs senare!

Så stolt.

Förut idag tog vi bort sidan av Felicias säng så nu är det inte längre en spjälsäng utan mer som en säng.
Och ni som läst bloggen ett tag vet att vi har haft världens problem med hennes sövande, hon har aldrig somnat själv i sin säng. Utan hon somnar i sängen om vi är där inne och sitter och klappar henne eller "buffar" henne i rumpan. Vi har verkligen kämpat och gjort allt. Men inget har fungerat. Hon skriker tills hon inte får någon luft om vi lämnar rummet, utan att överdriva! Det är så sjukt jobbigt och ibland har man ångest för att man vet att man måste söva henne och att det kan ta upp till en timme. Det låter hemskt, men så är det.. Vi gjorde ju liksom fel i början när hon var bebis och lät henne somna i våra famnar och hon behövde aldrig somna själv i sin säng för hon gnällde när vi la ner henne osv. FEL FEL FEL! Vi skulle ha lärt henne redan då, att somna själv i sin säng. Då hade hon gjort det idag. Men nu vet vi till nästa gång att vi ska lära den lilla söta underbara pytte lilla bebisen som gnäller så hjärtat går sönder att somna själv i sin säng, haha. Men i 16 månader har vi seriöst kämpat med det här nu, att hon ska somna själv. (Okej, vi har inte försökt hela tiden varje dag & varje månad, men ni hajjar?)

Men så idag efter vi tog bort sidan av sängen (så hon kunde krypa upp själv) och efter vi ätit lite mat var hon så himla trött och vi tänkte som i vanlig ordning ta henne i famnen och låta henne somna men istället la Adde ner henne i hennes "nya" säng och gick där ifrån 1 minut senare utan tårar och skrik sov hon! Fattar ni HON SOMNA SJÄLV! Jag är helt lycklig och så himla stolt. Det har liksom ALDRIG hänt, ALDRIG. Sen om det nu är pågrund av att vi tog bort sidan av sängen (En del barn känner sin "instängda" har jag hört) eller bara tur det vet jag inte men fan vad stolt och lycklig jag är. För tröttheten har det inget med att göra det vet jag, vi har prövat förr när hon varit ännu tröttare osv, det har liksom aldrig gått och vi har liksom testat att lägga henne förut i alla olika "trötthets-faser" halvtrött, trött, övertrött osv.. Jag är så himla glad. Håller tummarna för att det blir lika lätt ikväll!


Puss. ♥

Sovmorgon

Felicia vaknade idag 04.15, jag trodde jag skulle dö. Det är 3:de dagen i rad hon vaknar innan sex och vill gå upp. Varför? Vad är det för fel? Men jag låg kvar med henne i sängen tills 6, då gick Adde upp med henne och jag somnade om till kl 9. Super skönt, det behövde jag.

Idag ska iväg och fika hos Chrille och Johanna, det är liksom på tiden nu har planerat det sen Felicia fyllde 1. Haha.
Och i eftermiddag/kväll ska jag träffa Micka. ♥

Nu ska jag fixa iordning oss för dagen och vänta på att Adde ska vakna, för han gick och la sig när jag gick upp eftersom att han ska jobba inatt.

Lilla skit. ♥

Sovmorgon

Felicia vaknade idag 04.15, jag trodde jag skulle dö. Det är 3:de dagen i rad hon vaknar innan sex och vill gå upp. Varför? Vad är det för fel? Men jag låg kvar med henne i sängen tills 6, då gick Adde upp med henne och jag somnade om till kl 9. Super skönt, det behövde jag.

Idag ska iväg och fika hos Chrille och Johanna, det är liksom på tiden nu har planerat det sen Felicia fyllde 1. Haha.
Och i eftermiddag/kväll ska jag träffa Micka. ♥

Nu ska jag fixa iordning oss för dagen och vänta på att Adde ska vakna, för han gick och la sig när jag gick upp eftersom att han ska jobba inatt.

Lilla skit. ♥

20e bilden: En bild på dina närmaste.

Felicia ♥

Märy, Molly, Misan ♥

Micka, världens bästa! ♥

Min älskling. ♥

Min släkt, mormor morfar farmor & moster Jenny med familj. ♥

Mina älskade små-systrar Maja & Mathilda

Addes familj med familj. Haha. ♥

Elin raring. ♥

Cecilia, ♥


Mamma och Pappa, mina änglar. ♥


Ja, jag kunde inte välja en bild! Haha.
Sen tycker jag att det är svårt att sätta fingret på vilka som är ens närmaste.
För på ett sätt är det ju liksom bara Adde & Felicia, på ett annat sätt bara Mamma, Pappa, Mathilda, Maja och Felicia & på ett sätt bara min bästa vän. Skit svårt, men ni fick en salig blandning! :)

God natt ♥

RSS 2.0