Gott Nytt År Mina Fina!

img_8142 (MMS)

Gott Nytt År Mina Fina!


Jul.

Våran jul var helt underbar, den kunde inte blivit bättre. ♥
Vi var ju i sonstorp hos min mormor och morfar där även mina föräldrar och syskon var och min moster och hennes 2 barn och pojkvän. Vi åkte upp till sonstorp 2 dagar innan julafton jag och Felicia, Adde jobbade natt så.
På julafton gick jag och Felicia upp runt 7 ungefär, Adde sov eftersom han jobbat natt. Vid kvart över sju halv 8 klev resten av alla människor upp. Herregud 13 pers i ett litet hus. Haha. Men så mysigt, jag älskar det. Iallafall, alla barn fick öppna en varsin julklapp med deras julaftonskläder i och sen klädde vi granen och duschade osv. Sen var det bara att börja med maten, så vid halv 12 väckte jag och Felicia Adde och vid kvart över 12 käkade vi! Jag älskar julbord, jag är helt galen i det.. Speciellt mormors köttbullar. Vid 2 ungefär kom tomten och vi alla fick så mycket fina saker, speciellt våran lilla sötnos!

Vid kvart i 3 hoppa vi in i bilen och åkte hem till Addes föräldrar och alla hans syskon var där, med familj. Det var lika mysigt där och lika god mat. Vid halv 10 tror jag vi åkte hem och fixade med alla julklappar, bland annat satte vi upp Felicias himmelsäng & satte ihop hennes prinsesstält där vi sen la alla hennes nya fina leksaker i..

Det var våran jul ungefär..♥
Hur var eran?

Sitter i sonstorp hos min mormor & morfar ...

Sitter i sonstorp hos min mormor & morfar och har precis käkat lunch! Nu dricker vi kaffe och bara slappar. Mamma kom och hämta mig och Felicia vid 10, eftersom att jobbar förmiddag och jag hatar att vara själv! :) om ni inte förstod så är även min familj här, mamma , pappa & systrar! Nu ska jag ta en cigg och ännu mer kaffe men senare sen kommer ett inlägg om våran jul!


Jag saknar att blogga! Nu jävlar ska här u...

img_7101 (MMS)

Jag saknar att blogga! Nu jävlar ska här uppdateras! Lateeer


GOD JUL FINA LÄSARE! <3

GOD JUL FINA LÄSARE! <3


Önskelista 2010 ♥

♥ Kläder från H&M, eller ja kläder överhuvudtaget & massa presentkort!
♥ Kamera, inte den på bilden dock utan en Nikon.
♥ Datorn, inte heller den på bilden utan jag vill ha en rosa Sony Vaio.
♥ Smink från Make Up Store.
♥ Parfym, finns massa olika jag vill ha men en av favoriterna just nu är Escada Marine Groove. Måste fylla på med parfymer nu för nu börjar det ta slut i min samling, höhö.

♥ Pengar
♥ Jobb
♥ Lycka
♥ Friska nära & kära

Julstädat.

Nu har vi precis haft en stor julstädning här hemma, det är så fint. Och det lukat underbart.
Nu står Adde i köket och gör lunch åt oss tre och idag blir det makaroner och korv. Felicia älskar korv.

Vid 14 börjar Adde jobba och då hoppas jag Felicia vill sova en timme så jag kan göra detsamma, jag känner mig inte riktigt kry och blir säkert febrig osv på julafton, det skulle inte förvåna mig. Som Adde sa: Man är inte sjuk på hela året typ men så ska man bli sjuk på julafton! Typiskt ellerhur?

Nu när det är så fint här hemma kan jag utan problem ta hem alla tjejer som kommer på juldagen utan att skämmas över dammråttor och annat skit. Haha! Och våran julgran är klädd, det är så fin. Slänger upp en bild senare sen.

Nu ska jag njuta på balkongen med cigg och julmust!



Dricker kaffe hos farmor! Hääärligt.

img_0126 (MMS)

Dricker kaffe hos farmor! Hääärligt.


Mys

Sitter hemma hos mina föräldrar och slappar & myser. Så fort mamma kommer hem från jobbet ska vi baka lit grann. Mysigt som tusan av att vara här, Felicia bara njuter eftersom hon får leka med Maja i flera timmar.

Ikväll när Adde slutat jobbet ska vi hem och laga köttfärssås och spagetti och sen ska jag kolla klart på Harry Potter som jag såg på igår, det blir tredje gången jag försöker se klart den. Haha. Jag somnar så fort jag tittar på film så det tar mig 3-4 gånger innan jag sett klart en hel film.


Jag och snyggmaja!


Min fina ring jag fick av Maja.

Alot

Det har hänt mycket sen jag skrev sist! Herregud.
Direkt efter jag publicerat det senaste inlägget kommer Adde inhaltande genom dörren..
Han hade stukat foten på träningen. Stackarn. Vi käkade lite och han satt i kö hos sjukvårdsupplysningen i 45 min! 45 jävla minuter! Sjukt enligt mig. Men iallafall efter han pratat med dem och dem också trodde att foten var stukad så kom Addes mamma hit med en linda och en kylklamp till foten. Och mitt i allt vaknade våran sjukling och lät förjävlig när hon andades och hade dessutom fått hosta bara sådär, och vi vart oroliga på en gång med tanke på hennes förskylningsastma.. Så vi gav henne hennes medicin hon får genom en mask men varken Adde eller jag tyckte det hjälpte speciellt mycket. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen och mitt i allt detta med Felicia tog Adde bort den hårt lindade lindan och trodde han skulle dö av smörta. Så ja, det var lite KAOS här hemma. Jag sprang omkring med telefon i handen, tröstade Felicia och skulle samtidigt försöka få Addes fot att bli bättre. Som sagt rent KAOS. Sjukvårdsupplysningen ville iallafall att vi skulle åka in med henne till barnakuten, sagt och gjort. Addes mamma kom och hämtade oss tre, eftersom Adde inte kunde köra bil. Vi kom iallafall dit vid halv elva ungefär och åkte därifrån kvart över två på natten! Felicia fick först medicin mot astma i mask 2 ggr med en kvarts mellanrum, men det hjälpte henne inte speciellt mycket. Så doktorn kom in och sa att hon trodde att det var falsk krupp hon hade och inte någon förskyldningsastma. Så då fick hon medicin mot krupp genom mask 2 ggr och efter det var hon mycket bättre.. Allt detta låter så lätt när man sitter och skriver det, men det var hemskt. Jag grät. Att hålla fast sin barn i 2 minuter för att hon ska andas i en mask är inte lätt för fem öre. Jag höll i huvudet och Adde i hennes små armar, det var så hemsk att höra henne skrika för så mycket har hon aldrig någonsin skrikigt förut. Aldrig. Så så fort det kom in en sköterska eller doktor till oss med vita kläder bara skrek hon och krama våra armar, hon var livrädd. Men vi kom hem iallafall då på natten och nu idag mår hon helt okej, det hörs fortfarande på henne ibland att nått inte stämmer men hon äter medicin och har ingen feber vilket är skönt..

Nu ska jag ge fröken lunch sen får vi se vad vi hittar på!

Fan jag som skulle ta tag i bloggandet nu!...

img_4970 (MMS)

Fan jag som skulle ta tag i bloggandet nu! Gick ju inte sådär jätte bra, Felicia vaknade nämligen inatt vid kl 1 och var hur varm som helst så vi tog tempern och hon hade 39.2 i feber! Hon har aldrig någonsin haft så hög feber, så hon fick en panodil och efter det slumra hon till lite då och då likaså jag och Adde. Vid halv sju imorse höll vi alla 3 på att dö av trötthet och tog då tempern igen och då hade den stigit till 39.8!!!!! Hon bokstavligen kokade stackarn. Och orkade ingenting och jag vart riktigt orolig men vi fick i henne en hel flaska med vatten och två mandariner efter att den 2a panodilen börjat värka. Så hela dagen idag har vi bara pysslat om henne och sovit. Nu sover hon för "natten" men vaknar hela tiden eftersom hon är så himla förskyld och hostig. Under dagen har febern legat mellan 38.7 - 38.9. Och hon har faktiskt varit väldigt pigg för att vara så sjuk som hon är, men hon är långt ifrån sig själv! Men ska försöka blogga mer imorgon igen! Puss.


hade helt glömt bort att visa er bild på s...

img_5430 (MMS)

hade helt glömt bort att visa er bild på sidecuten! Hett ellerhur? ;)


20 min.

20 minuter sov Felicia på förmiddagen och jag sov väl 10. Haha.
Vid 12 gick vi in och väckte Adde och sen låg vid i sängen och myste i en halvtimme och nu står han i duschen och jag har precis fixat mig för så fort Micka kommer så åker vi och handlar alla 4..


Felicia somna precis och nu ska jag krypa ...

Felicia somna precis och nu ska jag krypa ner hos henne i soffan och mysa och förhoppningsvis somma jag också! :) hörs senare.


Love you long time

Kl är 8 och Adde nattar Felicia just nu. I vanliga fall somnar hon innan 19 men nu ikväll var Addes päron/farmor och farfar och farbror Marcus här och fikade och hjälpte oss och sätta upp två lackhyllor ifrån ikea som har legat i våra garderober sen vi flyttat hit i Juni, så det var på tiden liksom. Och nu kommer snart Cecilia hit och umgås.
Dagen idag har varit perfekt och slutar likaså. Plus att jag hämta ut mitt paket från H&M också.

Men nu kommer Cecilia förmodligen vilken sekund som helst, så jag bäst jag slutar.
Hörs imorgon. Puss ♥



Tisdag.

Nu ligger mamma förmodligen på uppvaket. Jag skulle egentligen vart barnvakt åt Maja (lillasyster) fram tills 16 idag eftersom pappa skulle vara hos mamma på uppvaket, men det fick han inte för det är för känsligt mot infektioner och dittan och dattan så han kom precis hit och hämtade Maja. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra av dagen eftersom jag var inställd på att vara barnvakt.. Men men. Vid 14 ska jag tvätta iallafall och senare i eftermiddag kommer Erika hit på kaffe.

Känns som att det var länge sen jag skrev om Felicias utveckling.
Nu blir det iofs svårt att inte missa något men here we go

Felicia kan vid 13 månader:
  • Klättra upp i soffan, sängen osv..
  • Prata i mängder, hon säger:  Mamma, Pappa, Boll, Titta, Titta där, Vad är de, Hej, Heja, Tia, Micka, Maja, Mmmmm (när något är gott) och massa som jag inte kommer på just nu.

  • Äta själv

  • Flirta

  • TROTSA!



Fredag

God morgon.

Gick upp för en halvtimme sen, drack lite kaffe och titta på vakna med the voice med Felicia.
Vid halv tio ska vi vara på skolan där min mormor jobbar i köket (en döv/blind skola) och titta på lucia.
Ska bli jätte spännande, med tanke på att dem alla är nästan döva.
Så vi måste snart börja fixa iordning oss, eller nu ser jag vad klockan är och vi borede redan ha börjat.
Jag tar tid på mig, vet inte vad jag styr med riktigt, men tid tar det. Haha.

Vi hörs senare sen, så kan jag berätta om igår!

Dag 8

♥ Dag 8 - Ett ögonblick


Oj vad svårt. Det finns två ögonblick jag aldrig kommer glömma. Studenten och Förlossningen. Studenten (utspringet) var ren glädje och lycka, jag vill göra det en gång till. Förlossningen var det bästa och mest underbaraste ögonblicket i mitt liv och självklart också ren lycka. Här kan ni läsa min förlossningsberättelse. ♥





Dag 7

♥ Dag 7 - Min bästa vän



Michaela Samuelsson Jag skulle kunna skriva ett meter långt brev om dig. Du är en av dem människor i mitt liv jag värdesätter högst. Jag hade aldrig klarat av det senaste året utan dig och ditt stöd. Jag är så tacksam att du är min vän raring och att du finns där för mig dag och natt. Du är min allra bästa vän och jag tror på riktigt att jag aldrig skulle klara mig utan dig, jag behöver dig i mitt liv. Du har ställt upp så mycket på mig och Felicia sen hon föddes så jag vet inte hur jag någonsin ska kunna ge tillbaka. ♥ Till er som inte känner henne, ni har gjort ett misstag som inte lärt känna denna underbara brud. Vi ses näst intill varje dag och jag fasar för att börja jobba, för då kommer vi aldrig ses så som vi gör nu. Vi hör liksom ihop och hon är en vän jag vet att jag kommer ha resten av mitt liv.. Jag älskar dig Mickapicka. ♥





'




Hihihihhohohohoh

Bilder kommer......... WOW damn i'm hot.

Girls night home

Blir en girls night @elins home tonight. Lite mys med kort, kaffe, te, skitsnack osv..
Hur nice låter inte det? Ska bli så skönt att komma hemifrån utan både pojkvän och barn.
Låter rätt taskigt men är aldrig bort ifrån Felicia så det ska bli skönt..


You get on my nerves all day long, but damn I love you kid.
I will never get tired of being your mom.
I will do everything for you, my beautiful Felicia.


Söndag

Härliga söndag. Faktiskt så är det så jag känner, jag och Felicia är nyduschade och iordning gjorda och hon har ätit sin lunch också. Och innan duschen så sov vi i hela en och en halv timme, underbara unge. ♥ Jag älskar sånna här mornar när vi bara myser och tar allt i våran egen takt, bara jag och min plutta.

Snart kommer Micka hit och dricker kaffe och snackar skit, ovanligt va?
Sen får vi se vad vi hittar på idag, jag är riktgit sugen på skräpmat så jag hoppas Adde också är det så vi kanske kan åka till Norrköping och tjocka oss lite på donken! Haha.

Ne nu ska jag se vad min lilla styr med, det är för tyst för att hon ska få göra något hon får.. Hrmf.
Hon leker med mina borstar osv..



Har balkong mys med Micka! <3 Löv it.

img_8743 (MMS)

Har balkong mys med Micka! <3 Löv it.


Är fortfarande hemma hos mina föräldrar, h...

Är fortfarande hemma hos mina föräldrar, hoppas att Adde vaknar snart så vi kan fixa och styra med allt vi ska för senare sen kommer Elin och William :)


Dag 6

♥ Dag 6 - Min dag

Jag berättar om går dagen. Jag och Felicia gick upp runt 7 ungefär och åt gröt och jag pimpla kaffe och så kolla vi på Vakna med the Vocie som vanligt.



Vid 11 12 skulle vi ha träffat Elin och William egentligen men vi sköt upp det istället, för det blev så sent. Så vid 2 ungefär kom Elin (K!) och Micka förbi på en kaffe och vid halv 3 kom Rikard, Linda och Leo också. Så vi hade fullt hus ett tag men vid 4 ungefär åkte jag hit (till mina föräldrar) eftersom jag skulle sova här. Vi åt god mat allihoppa och sen kolla vi idol och spela kort och jag somnade runt 12 någongång. Idag vaknade jag av Felicia vid kvart i 8 och det var så skönt att får sova ut lite grann. Nu är mina föräldrar iväg och handlar julklappar men jag blir nog kvar här till i eftermiddag någongång tills Adde vaknar. Och när han väl vaknat och duschat osv ska vi fixa med frimärken och hämta och lämna in paket på posten. Kul va? Inte ett dugg..

Nu ska jag ta en kopp kaffe och ta en cigg innan jag ska lägga Felicia, hon måste sova nu en stund innan vi ska käka lunch. Vi hörs sen..

Juste hur ser designen ut på era datorer? Den syns bäst i Mozilla.


Hej så länge. ♥


Är hemma hos mina föräldrar nu och har pre...

Är hemma hos mina föräldrar nu och har precis käkat god mat tillsammans, vid åtta blir det idol och sen ska jag och Felicia sova här! :) Mys.


Dag 5

♥ Dag 5 - Vad är kärlek?

Oj vad svårt, jag kan inte riktigt förklara vad kärlek är. Jag menar, kärlek är kärlek. Sen finns det ju flera olika sorters kärlek. Adde är min kärlek, en kärlek jag inte kan dela med någon annan än honom. Felicia är min största kärlek också en kärlek jag bara kommer kunna dela med henne och mina andra barn om jag får några fler, kärleken man har till sina barn kan aldrig ta slut. Jag tror det är den finaste och absolut bästa kärleken helt klart. Sen är min vänner också en av mina kärlekar, men där känner jag ju olika kärlek till olika vänner om ni förstår hur jag menar?
Man har ju olika band till sina vänner. Jag har en bästa vän och henne har jag ju en helt annan kärlek till om man gemför med andra vänner. Jag älskar självklart alla mina vänner näst in till lika mycket, det är inte det jag menar men som sagt har man olika band. Min familj är också en stor kärlek i mitt liv, jag älskar dem alla och skulle inte klara mig utan någon av dem. Och i min familj ingår Mamma, pappa, min systrar, Addes föräldrar, Addes bröder & Addes bror's flickvän och deras barn, Addes morfar, min mormor och morfar, min farmor, min moster och hennes familj.



En del av familjen.

Nu ska vi snart gå upp här hemma och Felic...

img_5456 (MMS)

Nu ska vi snart gå upp här hemma och Felicia ska få gröt och jag ska pimpla kaffe och glo på vakna med the voice som vanligt.


Länge sen jag skrev nu, men känns så trist...

img_9987 (MMS)

Länge sen jag skrev nu, men känns så trist att blogga när jag är dööö trött på designen. Så i helgen ska jag banne mig firra en ny! Nu är jag helt slut efter att jag haft ljusparty här hemma & så har jag fått en riktig trotsig dotter dem senaste dagarna! Hon tar verkligen alla mina krafter  Ni ser ju på bilden hur glad och pigg jag är.


RSS 2.0