Flytt.

Nu kan jag berätta för er, VI SKA FLYTTA.

Allt hände så jävla fort. I torsdags kom det ut en lägenhet på Vallonbyggdens hemsida, lägen heten ligger i ett radhus, en familj bor på nedervåningen och en familj bor på övervåningen med separata ingångar. Och lägenheten vi ska flytta till ligger på övervåningen. Men iallafall lägenheterna fösvinner på ett nafs, men vi ringde och precis som vi trodde var det redan en familj som vart och tittat på den, så det var helt kört - trodde vi! Senare på kvällen ringde hyresvärden upp och sa att vi fick komma och kolla på den på fredagen för den andra familjen skulle inte ha den. Helt sjukt, vi skulle ju inte flytta egentligen. Men med ganska negativ inställning gick vi och tittade på den och föll pladdask, inte för hur den såg ut utan hur den låg. Står man i köket eller sitter på balkongen ser man hela lekparken och vi bor precis bredvid tvättstugan. Men lägenheten i sig var inte så fräsch, men till 3 rum skulle vi få tapeter och resten fick vi måla. Vi har funderat hela helgen fram och tillbaka för idag var vi tvunga att lämna besked eftersom fler är intresserade och imorse bestämde vi oss för att flytta! Man kan inte bo bättre med små barn alltså, det är så himla mysigt. Det är större än lägenheten vi har nu & billigare och ligger i ett radhusområde inte i nått hyreshus med ett rutten lekpark utanför dörren, utan känslan är som att bo i ett radhus inte en lägenhet. Det känns underbart. Så 1 juni flyttar vi. Jag längtar för nu kan jag börja se lägenheten med våra möbler osv. WONDERFULLLLLL!

 

Ringat in våran balkong! ;)

Just nu.


19e bilden: En person som är snygg.

Syrran min är bra snygg faktiskt! Haha.

18e bilden: En bild på din fritid.


Felicia är min fritid, hon är hela mina dagar.
Men sen umgås jag ju med Adde såklart & min vänner.
Sen tränar jag ju handboll.

Lördag

God morgon.

Efter storhandlingen igår fanns det inte så mycket tid till att blogga, Micka kom hit en sväng och vi färgade håret osv. OCh efter det hoppa jag i säng direkt. Men nu är vi uppe, Felicia leker och jag sitter här med mitt morgonkaffe - ovanligt. Framåt 9 - 10 där någon gång ska vi gå bort till mina föräldrar och hjälpa till att baka och även få med oss kakor hem, perfekt då jag aldrig bakar! Och bakar jag så blir det en enkel kladdis.

Adde jobbar 12-timmars hela helgen och Micka jobbar natt, tur att jag har min familj! :)

Nu ska jag fixa lite skit så vi hörs senare.

ÅH, jag vill igen.
Men först ska här jobbas!

På väg in till stan & ska käka lite mat & ...

På väg in till stan & ska käka lite mat & storhandla! Hörs ikväll.


..

Hej.

Vi var ju som sagt iväg och badade igår & efter det åkte vi hem och sov i 2 timmmar och på kvällen åkte vi ut till min mormor & morfar och grabbarna drack öl osv..

Idag har jag jobbat och Felicia har varit på dagis. Vid 3 kom Marie och Cecilia hit och vi bakade bland annat kladdkaka och prata en massa gamla minnen. ♥ Nu har Felicia precis somnat för natten och Adde och Roddy sitter och tittar på fotboll och jag ska göra det samma innan jag hoppar i säng. Jag är helt slut. Det är för mycket i mitt huvud just nu, blir galen. Men imorgon blir några saker uträttade. En väldigt rolig sak också! Hihi. ♥

Du är min lycka. ♥

Bad

Godmorgon!
Vi har fortfarande inget internet hemma, men nu är jag hemma hos mamma och pappa så jag passar på att skrivs ett inlägg. Vid tio ska vi möta upp min moster med familj på medely och så ska vi bada allihoppa & som ni vet så älskar Felicia att bada. Efter det blir det lunch antingen här hos mamma och pappa eller hemma.

Vi hörs senare. Puss


Jag just nu, osminkad och fräsch! haha


Har inte haft internet på hela dagen så vi...

Har inte haft internet på hela dagen så vi hörs imorgon igen! God natt <3


Nu ska jag strax krypa ner i sängen och so...

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och somna till spårlöst. Imorgon är jag ledig & vi ska tvätta och så måste jag ringa ett samtal! (kom ihåg till mig själv) God natt! <3


På väg till dagis! :)

img_2262 (MMS)

På väg till dagis! :)


Måndag

Sitter här med mitt morgonkaffe, som vanligt. Haha.
Ska lämna Felicia på dagis vid 9, bussen går vid 8.35.
Sen ska jag åka hem från dagis med buss och vara hemma i 40 min och sen åka buss igen till jobbet.
Härliga bussdagar! Not. Fan vad träligt. Men så är det. Adde hämtar iallafall Felicia från dagis och mig från jobbet senare idag.

Var ju som sagt i stan igår. Hittade lite grann åt min lilla fina som ni får se lite senare idag.
För övrigt hade jag en toppen dag tillsammans med mamma, min moster och syster. ♥

Ne nu ska jag dricka upp mitt kaffe & göra oss redo för dagen.

Just det vad tyckte ni om Bigbrother igår?



Världens goaste unge äter lunch! :)

img_7623 (MMS)

Världens goaste unge äter lunch! :)


17e bilden: En ovanlig bild.

Haha, vet inte riktigt om jag har en såkallad ovanlig bild. Men det här är ju iallafall inte vanligt att jag går runt med hemska värkar! ;)

Godmorgon

God morgon Söndag.

Vi gick upp för ungefär en timme sen och Felicia är i full gång och äter smårussin och leker med alla sina nappar och böcker medans jag sitter här med mitt morgonkafge, det måste vara den bästa koppen kaffe på hela dagen?

Idag åker jag in till stan runt lunch tillsammans med mamma, mormor och min moster. Felicia får vara hemma hos Adde. Och det är nog inte henne emot med tanke på hur otroligt pappig hon blivit på sista tiden.

Nu ska jag spela Mario och mysa med min fina.


Mina fina, min lilla alien! ♥

16e bilden: En bild på dig själv.

En gammal bild på mig!

Mmmmm, varma hallon & glass + Wii (super M...

img_5003 (MMS)

Mmmmm, varma hallon & glass + Wii (super Mario galaxy 2), underbara lördag! :D


Familjen KAOS!

img_7309 (MMS)

Familjen KAOS!


15e bilden: En person som du vill vara med.

Min sjukling till bästa vän vill jag vara med NU NU NU. ♥ ♥
Har inte träffats sen i måndags, men andra ord har jag inte fått snackat bullshit på snart en vecka! Haha.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

En av våra första serveringslektioner i skolan.
Jag & Emma.

Old times

Hoppade över bild nr 13 då det var en bild på mig & en klasskompis och jag går ju inte i skolan så det kändes struntsamma.

12e bilden: En bild på din vardag.


Du är mitt liv, hela mina dagar & varje minut.

..

Godmorgon!

Vi har precis gått upp här hemma & Felicia har fått frukost och jag sitter här med mitt morgonkaffe.
Inatt så vaknade hon vid 5 och vägrade somna om, tror klockan var kvart över 6 när hon äntligen somnade men vid 7 slog hon upp ögonen igen och gjorde morgon. Jag behöver sova.
Jag är helt död efter en hel jobbvecka, förstå om det hade varit 8 timmar om dagen då hade jag gått in i väggen vid det här laget. Men det är skönt att ha börjat jobba!

Efter lunch idag ska vi åka till min mormor och morfar och vara där större delen av dagen.
Mina föräldrar och syskon kommer också vara där och även min moster med familj, full rulle alltså.
Sammanlagt är vi 16 st tror jag. Haha. Familjen kaos!


.. And then you meet a person and your life changed, forever





Mys fredag!

Jobbade som sagt idag, mellan 11-14. Stressigt var bara förnamnet. Haha.
Men kom iallafall hem runt 14.15 och då sov Felicia som en stock och jag tänkte att jag skulle göra det samma, men vid halv fyra hade jag fortfarande inte somnat så då struntade jag it. Så när hon vaknade kvart över fyra fick hon käk och jag åt några vårrullar och diskade. Efter det badade vi, i över en timme. Felicia älskar verkligen att bada, det är det bästa hon vet. Så hon lekte och jag bara satt och tittade på henne och hennes små hyss, bland annant så satte hon tillbaka "ploppen" så inget vatten kunde åka ut så fort jag tog bort den! Haha. För man måste nämligen tömma ur vattnet lite grann emellanåt eftersom hon älskar att leka med vattenstrålen och fylla upp en hink med vatten och hälla över sig! Sötnosa.

Nu kommer snart Adde hem från jobbet tillsammans med Roddy och jag ska alldeles strax natta Felicia som är så otroligt övertrött och tjuter för minsta lilla!

Later..

Klar.

Äntligen är den nya designen klar, jävla små pill alltså! Blir galen, satte mig och skulle fixa det sista igår kväll vid kvart i åtta, halv elva var jag klar! Puh.

Men det är skönt att det är klart iallfall.
Nu ska jag strax åka iväg och jobba i några timmar så vi hörs efter det. Puss.

Håller på med en ny design! Sen är jag bac...

Håller på med en ny design! Sen är jag back on track! ;)


Trött.

Har ingen lust överhuvudtaget att blogga. Funderar på att göra en helt ny blogg, men jag vet inte.
Eller bara byta design kanske. Vi får se.


VA FAN!! Det står Felicia 2/10 i min meny,...

VA FAN!! Det står Felicia 2/10 i min meny, 10??? Hon är född i november, 2a november! Alltså 11!! Haha. Det är länge sen jag gjorde designen och såg det inte förens nu, dåååligt! Måste ändra det så fort jag sitter vid datorn...


Adde jobbar & såhär ser det ut då! Haha.. ...

img_2135 (MMS)

Adde jobbar & såhär ser det ut då! Haha.. Gourmémiddag ala sofie!


11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Micka ofcurse & Min kära Mamma


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Ida!
Raring


Tisdag

Nu ska jag ska åka med Felicia till dagis och sen ska jag hem och bara slappa, mysa ner mig i soffan med kaffe och super mario galaxy 2!


RSS 2.0