..




Hej på er, igår var jag i stan med mamma som sagt och handla åt min lillasyster kom även hem med tre fina set med hello kitty till felicia och ingenting till mig själv. haha. Och idag ska jag in till stan igen med micka och jenny och jag måste hitta ett par skor till studenten!! Ska bli skönt att komma iväg och göra nått för en gångs skull. Men nu ska jag kika lite bloggar innan jag gör något år mitt ruffs. Hörs!


...

Mmm, världens godaste smörgåstårta åt vi hemma hos addes päron, varm dessutom.
Den blir det att göra inom snar framtid. Min mage är dock lite paj idag tack vare går kvällen haha.
Nu sitter adde och felicia och tittar på fotboll, eller felicia sitter och pruttar med munnen för fullt, sjukt gullig.
Ikväll kommer en av addes vänner hit, dem ska ha uppesittarkväll för kl 4 inatt är det ufc. Men jag ska sova dör imorgon bär det av till norrköping tillsammans med min älskade mor och vi ska handla presenter till min lillasyster maja som fyller 5 på onsdag, 5 år herregud kändes som att hon nyss var lika liten som fillan.

Och jag kommer sakna min Älskling Andreas hela dagen :) <3

 

gulleplutten.


Födelsedag

Hade en super rolig kväll igår, tack alla!
Idag gick jag upp vid tio och gick och hämtade felicia med världens huvudvärk och illamående men jag får skylla mig själv. Och gud vad vi har saknat henne, hon somna på en gång när vi kom hem och efter ens tund gick vi och hämtade henne och så låg vi och mös med henne när hon sov, hon är så söt när hon sover och mysig. Hon gillar inte riktigt att mysa längre, ibland går det precis när hon vaknat annars är hon alltid så pigg och vill aldrig ligga i famnen.

Nu ska vi iväg till addes föräldrar eftersom att addes pappa felicias farfar fyller år idag.
Så vi hörs ikväll igen! Puss.

...

Nu har jag duschat och klätt på mig och felicia har sovit en timme och vakna för en stund sen så nu är vi redo, haha. Snart kommer min lillasyster hit, Maja (4 år och moster, haha) och då ska vi nog gå ut och gunga lite.

Sen blir det lunch för felicia och sen åker hon till mormor och morfar och sover över som sagt.
Vad ska ni göra idag?

Jag hoppas på att hitta en jätte fin bamse tröja till felicia på marknaden, hittade en på kolmården men vart för snål. Nu sitter hon och "sjunger" i vardagsrummet och jag ska joina henne, men skippar nog sången.

 

Ha en bra dag för det ska jag ha.


Fredag.

Förlåt för kass uppdatering igår, men hon vaknade ju upp mitt i allt och ville ha all min uppmärksamhet.
Jag och micka drack kaffe och drog sen och sola. Vid 3 kom pappa och maja, mamma och mathilda kom lite senare.
Vi käka pizza satte upp lite lampor och tavlor.

Igår firade vi 1 år och 9 månader tillsammans. Och vet ni mer vad som hände igår jag är så stolt Felicia satt på rumpan och kom framåt, hon hasade sig liksom fram och två timmar senare började hon åla både framåt och bakåt. Allt på en dag och självklart på våran dag, hihi. Våran duktiga stora tjej.

Idag ska jag bort till mamma och pappa och lämna Felicia för dem ska ha henne över natten för ikväll har vi bjudit hem micka, matte och jesper på mat. Sen är det ju marknad idag så vi ska se om vi kan få bord på uteserveringen och bara sitta och snacka skit och dricka gott. Låter underbart va? Kolla vädret liksom, kanon.

Nehe om man skulle göra lite nytta.
Vi hörs senare. Puss!

Design

Hej!

Ja ni ser ju vad jag styrt med hela förmiddagen? Min nya design. Fortfarande lite kvar, men nu kommer snart micka och då blir det kaffe och sen solning, så det får vänta.

Felicia vaknar .............. forts sen

...

Roliga rubriker jämt va? haha.

Nu har vi ätit frukost här hemma (två timmar sen iofs). Nu sover Felicia och jag ska lägga mig i soffan och myssa med min andra plutt. Får se vad vi hittar på senare, vi går förmodligen ut och gungar lite efter lunchen.


JUSTE JUSTE

Kolla här!

Jag delar med mig hos Denise om allt krångel kring Felicia.

God Morgon.

Åh vilken dag det var igår, jisses.
Åkte till Ikea vid halv tio tillsammans med Adde, Jesper och Felicia.
Vi brände på tok för mycket pengar men oj vad nöjda vi var!
Vi kom bland annat hem med ny tvbänks-kombination, soffbord och en byrå.
När vi kom hem var vi hemma i ca två timmar innan vi åkte iväg och storhandlade och shoppa lite på rusta.
Och då var Felicias farmor barnvakt till henne.  Herregud vad vi handlade på citygross, allt var verkligen slut här hemma så det blev en proppfull vagn! Men nu är det underbart att titta in i kyl, frys & skåp.

Nog om det bilder på shoppingen kommer upp ikväll.
Nu ska jag dricka kaffe och mysa med min stora prinsessa!

...

Malin om Tusen tack Petra:
Hej. Fina bilder :) lade märke till en bild som jag reagerade lite på, där det ser ut som ett hål i magen eller ryggen med plåster runt, vad är det?

Svar; Det är ryggmärgsbedövningen. Ser lite creepy ut.



Måndag

Natten har varit hemsk. Felicia vaknade vid 2, och ville ha nappen. (som jag skriv igår att hon aldrig vill ha, typiskt) sen vägrade hon somna, vid tre kunde jag lägga ner henne i hennes säng igen, gick in till vårt sovrum och somna till en stund sedan skrek hon igen - kollade då på klockan och då var klockan tjugo över tre, så tjugo min sov jag. Sen då fick hon mat och somnade sedan om igen vid fyra. Fan vad bortskämd man blivit nu när hon sover hela nätter.

Allting krånglar just nu med hennes mage, förstopping, allergi osv.
Tycker så synd om henne hela tiden, när ska hon bli helt bra? Det har gått 7 månader, stackars barn.
Men vi gör allt vi kan Felicia, jag lovar!

Ne, dags att sluta deppa.
Nu ska jag starx käka lite frukost och sen gå ut med Felicia och gunga lite. Hon älskar att gunga.
Tror micka kommer lite senare också och då blir det kaffe och skitsnack. Och vid fyra idag ska jag på handledarkurs så jag kan börja med det där j-vla körkortet någon gång..

Men men, nu ska jag mysa med min prinsessa.
Hörs senare. Puss.


Pic

Nu kommer lite bilder ifrån gårdagen på kolmården.


Våran prinsessa och bamse.



Majabus (lillasyster)
Jag och Micka var som två barn på bilderna går vi en skogsbana. haha




Majabus kramar lilleskutt och bamse sitter bredvid.
Vårat charmtroll.
Samma bild på mig och micka ser jag nu, tur att man är pigg som en lärka och hänger med?!



..

nu sover felicia igen och för en studn sedan åt vi frukost och så har jag hunnit duscha också.
om en stund får vi kanske besök av addes bror med familj, härligt.
Vi får väl se om vi går ut på gården en sväng och leker lite med barnen men vädret är inte att lita på idag, sol, regn, sol osv..

Vi hörs senare. Puss.

Så.

sådär, nu ska uppdateringen bli som vanligt igen!
jag bröt ju fingret som sagt och skulle haft gipset i tre veckor vilket betyder att jag skulle tagit bort den en vecka innan studenten. Men jag fick ta bort det eftet tio dagar, för det läker lika bra utan tydligen och jag kan redan böja på det igen så på måndag är det slut på addes pappa ledighet för det är inte riktigt som det ska en (fingret alltså). Men till saken jag antar att ni är nyfikna på hur jag bröt mitt finger? Ja det är ni, haha.
Jag höll på att baka tårta till mig och mina två småsyrror och skulle vispa grädde och av någon konstig anledning stoppa jag i kontakten till elvispen innan jag hade satt i visparna, så när jag skulle sätta i den sista vispen i "hålet" så råkade jag komma emot turboknappen vilket satte igång vispen och när jag sedan skulle stänga av var jag väl så jävla chockad så jag drog upp den till fullt för egentligen hade det bara vart att trycka på turboknappen för själva vispen hade jag ju inte satt igång. SÅ klantigt. Men men.

Och sen har vi ju flyttan nu också, wowowowow. Jag älskar den här lägenheten.
Just nu saknas det lite gardiner och andra saker, men det fixas på tisdag!
Jag är överlycklig.. Så nu sover våran prinsessa i sitt eget rum på nätterna och det har gått super bra dem här två nätterna med tanke på att hon aldrig vaknar och vill ha nappen under natten - peppar peppar ta i trä.
Så i fredags blev det lite vin och bacardi med märy, adde och jesnil (jesper).

Och igår var vi på kolmården hela dagen lång, med min familj och adde var iväg och fiska och micka följde med.
Vi var som två små barn hela dagen, men vi hade skit kul. Det måste göras om.
Sen på kvällen blev det yttligare lite vin och så, haha. Låter som världens sämsta mamma och världens alkis för fan, men hon sover ju som sagt från nio till minst 6. Plus att jag aldrig vart kanon full. :) men men, vi hade det super igår kväll. Tack micka, i love you.

Idag får vi se vad vi hittar på, snart blir det blöbyte och kaffe+cigg.

Vi hörs senare, idag lovar jag er en bildbomb.

......

dåligt med uppdatering, men har brutit fingret så det tar hundra år att skriva ett inlägg med en hand ;p
så vi får se när jag skriver nästa gång!

måndag.

Inatt vaknade felicia vid halv 3 ;o men somnade om igen vid tjugo över 3 och hon ville inte ha mat.
Sen sov vi vidare till halv 7 ungefär, så då gick vi upp och hon skulle få en ny gröt vi fick av min mormor igår, Pama Minutris tror jag den heter, den är bara gjord på ris och inget vete, havre osv. Eftersom vi fortfarnade inte vet vcad hon tål får vi inte ge henne annat än ris, potatis, kött och nutramigen (ersättning). Men fick en tidigare tid till barnmottagningen och då ska vi testa om hon är allergisk mot mjölk, fisk, ägg, havre, majs, vete osv. Så vi får se hur det går..

Idag har jag redan hunnit diska två gånger, lagat mat två gånger, dammat och plockat undan. Känner mig sjukt dukig, ha. Mamma var här nyss innan hon skulle till jobbet och käka lite. Och nu snar kommer båda micka och cecilia hit och adde drar och jobbar, felicia sover som en stock och sover förhoppningsvis i någon timme eftersom det är första gången hon sover sen halv sju, hon sov iofs en halv timme förut men det räknas inte. Aja, nu ska jag dricka kaffe och snacka skit med mina underbara vänner!

Vi hörs senare.


...

Gog morgon! Vi var ju som sagt på 50-års fest igår & vi hade skit kul båda jag och adde. Var så himla kul att träffa alla pappas syskon igen, det är inte så ofta vi ses, plus att dem flesta var på lystet som fan, haha. Felicia var hur snäll som helst under hela kvällen, hon var glad näst intill hela tiden förutom när hon ville ha mat. Hon kunde även sova trots att det var världens liv. Våran duktiga tjej! Vi drack en hel del både jag och adde. Jag blev dock aldrig full inte ens onykter fast i dag är jag så in i helvetes bakfull. Men finns andra som mår sämre ;)

Vid tjugo i 10 i morse somnade båda jag och Felicia och sov till tjugo i 12 :o helt sjukt. Så länge sover hon aldrig på dagarna och då menar jag aldrig! Men hon kände nog på sig att mamma behövde sova lite ;p haha. Adde stackarn jobbar och kommer hem vid 6 igen och fy vad jag saknar honom idag. Min prins det där.

Snart kommer micka hit på kaffe och skitsnack.
Och vid 5 ungefär drar jag och felicia in till Mc'donals med mamma och maja.

Hoppas ni hade en fin lördag!



50 års fest-

skulle gå hem till mamma och dem lite tidigare en vad vi sagt för att slappa lite och dricka lite bacardi innan vi skulle gå. Men fick höra när jag kom hit att mamma, mathilda och maja skulle sminkas alla tre av mig.
En klar, nu= nästa två!

Ha en bra kväll för de ska jag ha! :D


Lördag

Hej, :)

Idag gick jag upp runt halv 6 och gjorde mat åt henne men hon ville absolut inte ha nått.
Konstigt eftersom att hon åt senast igår kväll vid 21. Men iallafall vi somnade om efter en stund och sov till halv åtta.
Och då ville hon fortfarande inte ha mat, haha. Men vi busade och jag kollade på 16 and pregnant. Sen vid nio försökte jag få i henne lite mosad banan, men nej det gick inte så jag diskade upp all disk och gjorde i ordning ersättning och då åt hon, sen somnade vi båda två i kanske tjugo min.

Nu åkte precis elin iväg och skulle köra hennes mamma, men hon kommer snart tillbaka igen och felicia somnade nu äntligen. Hon sover nog några timmar nu, helt slut var hon sötnosen.

Ikväll skulle vi åkte till Igelfors och festat och grillat med rikard och linda men det fanns ingen barnvakt så istället ska vi iväg på 50-års fest.

Hatar designen jag har just nu, om någon är sugen på att fixa en ny så säg till!!

...

Var nere på centrum förut, felicia sov när vi gick och sov yttligare en timme när vi kom hem och nu sover hon igen. Tröttis! När vi kom hem försökte jag baka havreflarn och dem vart goda men långt ifrån runda.. så jag undrar hur min mormor kan få dem så runda och hur hon får de i samma storlek? haha. Men som sagt goda blev dem, så det blev lite kaffe till.

Nu är adde iväg och fixar det sista med bilen, vi kommer att få tillbaka våra pengar efter mycket om och men.
Och idag kom försäkringen på bilfan på 1995 kr. Härligt va? Vi hade bilen i drygt två veckor och ska betala för två fulla månader. Och adde ringde försäkringsbolaget och som dem sa är det inte inget dem kan göra åt. Men men..

Snart kommer han hem iallafall, tror han har med sig richard och linda. Så det blir förmodligen mer kaffe.


Hörs.

segt.

nu har det blivit lite segt med uppdateringen som sagt, men jag har haft fullt upp.
iförrgår var vi på kalas som sagt och det bjöds på underbart god smörgåstårta och vanlig tårta!
och som vanligt är det alltid kul att träffa alla samtidigt!

igår åkte vi in till stan hela familjen och handla på willys och åt lite donken.
sen pratade jag med bvc igår igen och från och med nu får hon inte äta någon mer burkmat, eftersom att det är något mer än mjölk hon inte tål. Så min mamma och pappa gjorde en massa barnmat till Felicia igår efter som att våran mixer är trasig. Hon på bvc sa nämligen att näst intill alla barn tål potatis och kött. Så mamma och pappa gjorde massa varianter med ris eller potatis tillsammans med köttfärs, kött och kyckling. Men utan grönsaker efter som vi inte vet vad hon tål. Tack mamma och pappa. ♥

Så igår fick hon bara välling och en frukt puré under hela dagen. Och sen vid tio somnade hon i soffan, när hon bara låg där. Och det händer aldrig, man får sitta på säng/soffkanten och guppa henne eller gå omkring med henne i famnen annars pga av magknip och annat. men igår bara somna hon och det var så himla skönt, det tar på krafterna att alltid behöva söva henne på det andra viset - varje dag flera gånger.

Men nu ska min lilla tjej få mjölkfri banangröt!
Höres.

kalas

Nu drar vi iväg på kalas! :)



addebadde östrand, i love you.


onsdag.

Först och främst måste jag säga grattis till tess som fyller år idag, 22 år right? ;)
GRATTIS!!!!!!!!!

Nu har vi snart tvättat färdigt, felicia har vart med mig ner två gånger och hon satt på en filt på golvet och var toknöjd! :) duktigt tjej. Snart ska vi ut och träffa cecilia och hon somnar nog i vagnen, felicia alltså. :)

Vid ett ska vi hem igen och hämta den sista tvätten och laga mat. Får se vad vi hittar på idag, igår blev det köttfärssås och pasta. Senare framåt eftermiddagen ska vi hem till tess och dem och fira henne på hennes dag.

Men nu måste jag klä på min tjej!

skolan.

Gick upp vid kvart över fem och gav felicia mat och gjorde henne klar, sen gjorde jag iordning mig också. Sen vi skulle jag åkt med bussen tjugo över sex, men precis när bussen kom typ ringde erica och sa att hon försovit sig och att vi skulle åka bil. så jag gick hem till mina sötnosar igen, men dem åkte ganska så fort eftersom att addes mamma ska vara barnvakt idag så kom hon och hämtade dem, och adde ska ligga och sova hos hans föräldrar (jobbat natt igen). Så vid sju ungefär kommer hon och hämtar mig, när vi väl är i skolan ska vi hålla våran presentation av projekt arbetet. Nervöst, huhu.




igår kväll var jag micka och felicia ute och gick i en timme. Och så var hennes underbara hund Casper med.
sen skulle jag börjat packa men orkade verkligen inte så ikväll får jag se till att börja, det är ju hur mycket som helst som måste packas innan flytten!

hon är så duktig på att sitta själv nu. på bilden ovan ser hon lite ostabil ut och det var hon där. nu är hon jätte stabil sitter helt själv och leker, råkar hon tippa åt ett håll tar hon emot med handen och drar sig upp igen. hon är så himla duktig. nu lämnar jag henne till och med själv när hon sitter, det har jag inte vågat göra förut.
Juste, igår när Casper satt i mitt knä, satt hon och titta och titta sen började hon klappa på mig precis som om hon ville visa att det var hennes mamma, så söt! Sen att hon är sjukt mammig är inte lika sött, kan inte gå ifrån henne utan att hon blir hysterisk och det blir skit jobbigt. Men hon är ju så go så arg kan jag knappt bli på henne..

ne nu springer tiden iväg.
höres ikväll ni och då vill jag minsann ha 20 olästa kommentarer! ;)

Fina tänder

Fick jag höra av tandläkaren att jag hade. Noll hål.. Som vanligt. Har faktiskt bara haft ett hål en gång.
Felicia fick följa med dig, och hon vakna inär vi skulle gå och inne hos tankdläkaren skrek hon hela tiden.
Hon var livrädd för ljudet från maskinen som tog bort tandsten, så hon får aldrig mer följa med. haha.
När vi kom hem käka vi maten jag gjorde förut sen så åt vi jordgubbar, glass och grädde till efterrätt.
Svenska jordgubbar, trodde inte de fanns ännu. Men oj så goda dem var, sommar feeeeeeeeeeeeelingSSsss. haha.

Erica drog precis, vi rätta till rapporten på 10 min ungefär. Så nu är det gjort för andra gången.
Adde badde päron pung sitter och spelar - skit tråkig! och Felicia sitter och leker - skit tråkig!

Ne nu ska jag käka en gubbe och dricka cola!!


Jag älskar dig fast du är tråkig just nu! ;)

...

Nu har jag lagat mat som vi ska äta när jag kommer hem, blev skapligt sugen när den var klar men ska äta tillsammans med adde sen. Felicia somnade precis och snart måste jag väcka henne och klä på henne för jag tar med henne till tandläkaren. Skulle lämnat henne hemma, men hörde nyss hur trött adde var när hans pappa ringde så hon får följa med. Han har jobbat natt inatt, 12 h - han är inte bara slö alltså! ;)

Sen ska vi även köpa busskort åt mig eftersom jag ska till skolan imorgon och ha projektredovisning - förmodligen det sista någonsin i skolan. Tänk att efter 13 år i skolan är det här kanske det sista jag gör. YES.
Vi går nog in på ica också och tittar om de har några jordgubbar, finns det blir det jorgubbar och glass till efterrätt idag.

Men nu rinner klockan iväg, vi hörs senare.

Finaste Finaste Felicia. ♥

tvättis

ja, idag ska vi tvätta igen.
det är 3 ikea-påsar & en tvättkorg fulla med tvätt. fan, att vi aldrig lär oss..

nu har felicia precis vaknat efter sin lilla nap och hon ska snart får lunch vilken idag blir ris med kyckling.
för hon kan inte leva på "mormors kalops" fast att hon verkligen älskar den sorten.
annars får hon ju grötpuré eller fruktpuré på morgonen vid nio och sen lunch och mellanmål och sen ersättning till natten.

hoppas på promenad innan jag ska till tandläkaren 14.10.
men micka slöfock ligger och sover i det här fina vädret. ÅH! ;p

ne nu ska jag ta mig lite kaffe och en luring!
höres..

Sol

Så jävla skönt med sol, i löööv it.
har varit hos addes päron hela dagen lång och myst i solen & i soffan framför fotboll.
men nu är jag och felicia hemma igen och adde är påväg till jobbet.

Min valborg blev kanon ute i Lien, mysigt men lite regnig ett tag.
Maten var det bästa av allt, grillat med potatis och grönsaker i ugn. :)
Vi var en sväng och tittade på elden och gick när fyrverkerierna började.

Men nu blir det Laguna Beach och chili con carne! :)

RSS 2.0