Träning

Godmorgon! Hur mår ni?
Jag är sjukt trött, Felicia vaknade kl 4 och var helt hysterisk, sen dess har jag vart vaken. Hon somnade om vid 6 igen men innan jag hann somna om vaknade hon och ville ha gröt och blöjbyte. Och Adde kunde inte gå upp för han har världens magont. Hoppas det inte är blindtarmen eller nått bara. Runt halv 11 drar jag upp till gymmet och tränar med Micka, och det ska bli så kul. Jag är så jävla taggad nu, för det är så länge sen sist. Och då piggnar jag till också!


Elin om Finbesök:
nu får du allt avslöja vad du gjorde förra veckan xD

svar: imorgon berättar jag för er! :)


Finbesök

Snart får vi finbesök av Erica, min bästis från gymnasiet. Bästis, dethar typ blivit ett barnsligt ord jag vet, men hon var min bästis. Vi delade allt kläder, mat, säng osv.. Jag saknar henne! Jag saknar våran tid i Åtvidaberg.


Glass

Hm, jag som skulle göra pannkakor. Nu sitter jag här med världens största skål med glass (blåbär/hallon 5-liters paket från citygross). Men jag skyller på att Adde fortfarande sover....

Frukost

Vad brukar ni äta för frukost?

Jag äter faktiskt oftast inte frukost, jag brukar vänta med att äta fram till lunch. Dåligt jag vet. Men idag ska jag faktiskt äta frukost, pannkakor! Haha. Gud vad gott.


05.10

Klockan 05.10 slog sötnosen upp sina blå idag. Herregud, jag var en zooombie. Men det var bara att se glad ut och gå upp. Så vi gick upp bytte blöja och åt gröt. OCh nu sitter hon och tittar på teletubbies på våran bär bara dator, eller hon ligger på datorn. Och jag har druckit morgonkaffe och allt som hör till och nu ska jag slänga mig på soffan och titta på Vakna med The Voice. Hörs senare.




Måndag

Idag är det våran måndag, den 27! ♥ Idag firar vi 25 månader. Underbara sötnos.
Jag älskar dig ♥

 

Igår gick jag som sagt bort till mina föräldrar en sväng. (Såg din kommentar nyss Tess, hade gärna kommit till er!) Och vi åkte och plocka svamp, men Maja (min lillsyster) var rädd för skogen så vi stod mest på ett ställe och gav Felicia mellanmål medans mamma och pappa plockade svamp. Innan vi gick tillbaka till bilen i hopp om att få åka hem, jag Maja och Felicia hade dem knappt hittat någon svamp. En halvtimme senare kom dem till bilen med två påsar helt fulla! Sen åkte vi hem och käka pizza och spela mario som vanligt! ;)

På kvällen hade vi tacomys här hemma efter att Felicia somnat.. ♥

 

Nu ska jag göra nått vettigt, vi hörs senare!


Söndag

Egentligen tycker jag inte om söndagar men idag gör jag det.
Ikväll ska vi laga god mat här hemma och bara mysa, äntligen!
Och nu är Adde ledig enda tills på fredag.

Igår övningskörde jag som sagt och det gick kanon! Sen var vi kvar hemma hos mormor och morfar och åt mat, mormors köttbullar! Mummmmmmss, 20 st åt jag plus potatis och sås. Jag älskar dem, ni skulle älska dem om ni fick smaka dem, jag lovar er. Sen framåt kvällen kom Micka och Cecilia hit och snacka skit och var kvar till tolv ungefär och då skulle jag se klart på filmen The Proposal men däckade efter 2 min haha. Och så fort Adde jobbar natt eller så vaknar hon alltid 5 minuter innan han kommer hem (06.00), det slår aldrig fel. Och när det sen är hans tur att gå upp med henne på morgonen sover hon till 7 halv 8. Fuskigt? Som fan.

Idag går vi nog bort till mina föräldrar under tiden Adde sover.
Men nu ska vi krypa ner i soffan och sova lite.

Puss.


Kolmården & delfiner.


Jag & geten på kolmården, haha


Världens underbaraste tjej!
I love you


En av alla outfit's. Tröja randig ifrån H&M, Jeansleggings cubus


Rolling stones tischa H&M, Jeansleggings H&M

Mammas cooooooling!

Sådär det får räcka.

Nu ska vi sova frulle.


Lördag

Idag är det lördag och idag vaknade Felicia vid kvart öer 6. Buhu. Och igår kom jag inte i säng förens vid 1 någon gång, så det var segt att komma upp imorse. Otroligt segt, och när vi gick upp gick Adde och la sig eftersom han jobbar natt hela helgen.. Just nu sitter jag här och diggar till spotify som just nu spelar Hey, Soul Sister och Felicia gör en massa bus. En vanlig morgon helt enkelt. Framåt förmiddagen ska vi upp till min mormor och morfar, eller jag och pappa ska övningsköra idag! Sen hoppas jag att jag hinner umgås lite med mormor.

Slänger strax upp massa nya bilder! Jag har hittat kameran, på köksbordet haha!

Äntligen

Nu är äntligen denna dag avklarad. Har varit så nervös.. Ni får veta vad som hände idag om exakt en vecka.

Idag har vi städat hela lägenheten och igår tvättade vi så nu är det så fint här hemma och alla kläder är på sin plats, super skönt! Sen fick vi besök av Addes bror med familj. Just nu står potatisgratängen i ugnen och köttet ska strax stekas en stund och sen ska det också in i ugnen. Lite torsdagslyx tycker jag allt sitter fint en dag som denna.

Adde är iväg och spelar lite fotboll men kommer förhoppningsvis snart hem så vi kan se på idol och äta gott tillsammans. Jag lovade ju nya bilder iförrgår, men jag hittar inte min kamera! Suck.. Så det får vänta.
Nu ska jag steka kött och mysa med min tjej. ♥


God morgon.

Godmorgon!
Sitter här med mitt morgon kaffe och slöar, har precis sorterat all tvätt och tvättiden börjar vid 11 men ska springa ner när jag skrivit klart det här inlägget och kolla om det är tomt.

Idag har jag faktiskt planer, haha. Ska in till Norrköping och träffa Petra tillsammans med Felicia. Ska bli så himla kul, var hur länge sen som helst vi sågs. Så det ser jag fram emot.

Ikväll blir det idol & mys med mickapicka!

Måste springa ner nu, hörs ikväll igen! Då ska ni få massa nya bilder att titta på! PUSS


One tree hill.

Tror inte det finns någon serie jag älskar så mycket som One tree hill.
Så nu ska jag och Felicia krypa ner under täcket och titta på avsnitt efter avsnitt just nu tittar vi på säsong 7.
Säsong 8 avsnitt 1 kom ut förra onsdagen, men först väntar hela säsong 7 innan jag tittar på säsong 8.

Pappa Adde är och handla lite skit så just nu har vi pappa-fritt här hemma. Tråkigt faktiskt.

Vi hörs senare. Puss

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Tisdag.

Och så var det Tisdag. Vi har inte allt för mycket planer den här veckan nu när Adde är ledig förutom att ta det lugnt och jag ska bara njuta utav att han är hemma. Men ikväll så ska jag iväg och klippa mig, hur skönt som helst. Kan tala om för er att det är 9 månader sen jag klippte mig, mitt hår = svinto! Haha.

Igår var jag ju som sagt på Me&I party & jag skulle kunnat handla för många tusenlappar men det blev bara byxorna jag kollat in på hemsidan ett bra tag. När jag fick se dem i verkligheten och hålla i dem kunde jag inte låta bli. Fanns ju även en kofta jag ville ha ur Cecilia Blankens kollektionen men då vart jag för snål, men det lutar åt att beställa den i en stor storlek till snuttan.

Byxorna!
Hur söta är dem inte?


Koftan!
Helt underbar

Valet

Ja nu är det klart. OCh det var länge sen jag var så förbannad som igår. Trodde inte att jag skulle bry mig så mycket men det gjorde jag. Jävla Moderatfitt-r. Orkar inte yttra mig mer, men som ni kanske förstår röstade jag rött. Jag ville att alla skulle ha det lika, fattiga som rika. Nu blir dem rika ännu rikare och dem fattiga ännu fattigare..

Och det här med SD, jag har inga kommentarer. För jag vet inte vad jag tycker, jag borde tycka att det är helt fel med tanke på att jag röstade rött, men en del av deras partiprogram måste jag hålla med om. Tex att livstid faktiskt ska vara livstid.



Jaja, idag har vi inte gjort någonting än så länge ätit ruktost och slappat. Adde ligger och kollar på Jersey Shore säsong 2 (vårat favorit program) och jag har precis gett Felicia lunch. Snart ska jag börja med våran lunch, idag blir det köttgryta med ris. Skulle ha tränat vid 14 men det blir nog inget, för jag mitt klantarsle har tappat bort gymkortet. Suck.

Ikväll ska jag på klädparty med märket Me&I. Får se om jag beställer något.

Nu ska jag forsätta att göra ingenting..

Match

Manchester United - Liverpool FC

Jag tror 1-2, Jag hoppas på 1-2

 


Jobb.

Så nu skicka jag iväg en jobbansökan.
Gick upp för en timme sen, för precis som igår fick jag sovmorgon idag.
Men nu sover Adde, men nu måste han faktiskt gå upp så vi kan gå bort och rösta!
Ni ska väl också rösta? Alla röster är viktiga. Var ingen soffliggare och skit i att rösta, och om ni inte vet på vad så gå och rösta blankt iallafall.

Ska käka lite frukost och så nu. Vi hörs senare.
Ni får lite gamla bilder.


 

ÅH studenten. Så underbart..
Och jag saknar alla min brudar!


Stan

Nu ska vi starx åka in till Norrköping så att Adde kan förlänge sitt abonnemang hos 3 och välja en ny telefon, en iphone 4 lättare sagt. Haha. OCh ajg kan inte förlänga mitt förens överlåtelsen är klar. Suck. Men men, nu ska jag göra iordning Felicia. Hörs.

Mat

Nu står våran middag i ugnen, ikväll blir det  ihoprullad lövbit med ost, skina & creme bonjour vitlök och kryddor såklart! Blev hela 8 st "rullar" så nu ska här ätas. Haha. Till det blir det sallad och bbq-pomme.

Hörs senare!

Gårdagen

Igår så gick vi bort till mina föräldrar runt 9 på morgonen, spelade super maio och åt lunch.
Framåt eftermiddagen åkte vi hem till min mormor och morfar och höll mormor sällskap när morfar jobba, eftersom att hon var med om en bilolycka i förrgår. Och jag kan säga att mitt hjärta stannade när mamma ringde. Men mormor mår bra, hon fick inga större skador och är redan hemma igen. Men det kunde gått riktigt illa.
Så till alla er idioter med körkort, dra åt helvete. Det som hände var att mormor blev påkörd bakifrån av en annan bil som skulle köra om en långtradare, min mormors väns bil och mormor samtidigt som han ser att han får möte, men han drar en chansning och hinner inte så han försöker köra in mellan mormor och hennes vän men det gick inte.. Jävla idiot! Min mormor och min mamma är 2 av mina bästa vänner, jag har så nära relation till dem så skulle något ha hänt henne vet jag inte vad jag hade gjort. Hade han kört in i sidan av mormor hade hon inte varit hemma från sjukhuset än på ett par veckor,  hon hade kanske inte ens funnits i livet. Hemska tanke, hemska människa. 
Hon hade tur i oturen, och jag är så tacksam. Älskade älskade mormor.

Sen igår när vi var hemma hos mormor och morfar så ringde pappa och berättade att han var på akuten, kan tyvärr inte berätta vad som hände osv. Men pappa mår också bra och kom hem igår kväll igen. Familjen otur!



Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, ikväll hoppas jag på god mat och mys med min älskling. Känns inte som vi träffats på 2 veckor..



Vinn en åkpåse


Jag är med och tävlar om TRE stycken vinteråkpåsar från The Buppa BrandMuppsan's blogg

Jag skulle aboslut vilja ha den åkpåsen med mycket färger, dvs den längst till höger!
Den ser otroligt härlig ut, vi älskar färger!

För att vara med och tävla klicka här!

barnvakt.

Nu drar vi strax och är barnvakt åt addes brors och hans tjejs småbusar.
Sen drar vi hem och käkar kebabrulle och tittar på idol med MickaPicka.




Lunch

Vid åtta halv nio så traska jag och felicia bort till mamma, där spelade vi lite super mario bros innan vi gick och åt lunch med en av hennes vänner. Nu är vi hemma igen och Felicia leker för fullt på golvet med alla sina bollar och jag ska strax slänga mig i soffan och titta lite på tv..



Minnen

Onsdag

Idag är det onsdag, alltså är det två dagar/mornar kvar till jag får sova ut. På lördag ska jag sova.
Helt sjukt att man räknar ner men hela förra veckan fick jag ta henne på nätterna och gå upp med henne på morgonen eftersom adde jobbade förmiddag hela veckan. På lördagen fick jag sova. Från och med i söndags till på fredag morgon jobbar han natt så med andra ord är det samma visa den här veckan. Jag är nästan glad att dem förmodligen snart byter schema igen.

Sen hon vart sjuk har hon hållt på att vakna mitt i nätterna och sen vill hon gå upp vid halv sex, sex.
Och nu är hon helt frisk, men det där håller i sig. Otroligt jobbigt och man är helt död om dagarna.
Sen så är vi vana vid att hon aldrig vaknar på nätterna utan somnar vid 20 och sover till 07.

Gud vad jag klagar.

Nu ska jag ta en dusch sen får vi se vad dagen har att erbjuda.



Världens sämsta humör

Är på världens sämsta humör och har varit det ett bra tag nu, jag klarar inte av att vara hemma än hela dag. Det går inte, jag får panik..

Snart är det gröt ochsovdags för tösen och det ska bli så himla skönt att slänga sig i soffan vid 8 och kolla idol.

Jaja, hörs imorgon.


Höst.

Nu är det verkligen höst.
Vi var nyss ute och lekte en stund men det är så in i helvetes jävla kallt och det blåser storm. Brrrrr!

Som jag skrev förut så blir jag snart galen, fast nu är jag galen på tösen min..
På vårat vardagsrumsbord står det en fin skål med stenar och osv i och hon vill verkligen stoppa dem små stenarna i munnen, så hon ställer sig upp mot bordet och drar i duken så hon kommer åt skålen sen raffsar hon hysteriskt efter stenarna för att sedan stoppa dem i munnen. Jag skäller och säger nej och lyfter in henne på hennes rum och så har vi hållt på sen vi vaknade, och hon bara skrattar. Likadant är det med våra dvdfilmer vi har står i tvbänken, dem är sååå roliga att ta ut och kasta omkring.

Visst jag kan ta bort sakerna från bord, hyllor osv men då lär hon sig inte. Hon ska lära sig att hon inte får göra det helt enkelt, jag tänker inte ha ett prydnadsfritt vardagsrum, absolut inte. Så egentligen får vi skylla oss själva, för det dröjer säkert några månader till innan hon lär sig.

Men iallafall nu har jag planerat våran dag utan att Adde fått vara med och bestämma eftersom han sover till efter 14 för han jobbar natt och ska göra det hela veckan. Men iallafall idag ska vi äta god mat och se hela säsong 7 på one tree hill, har jag bestämt och känner jag honom rätt blir det inga problem.

Hörs senare.

Blir galen

Snart blir jag galen på min lilla tjej här hemma. Hon gör allt hon inte får just nu samtidigt som hon skrattar åt mig när jag skäller på henne.

Vi har så sjuk tråkigt när Adde sover, finns ingenting att göra förutom att underhålla henne vilket hon också är trött på nu. Vi är rastlösa så det bara sjunger om det. Vi hatar Finspång. Hade vi tex bott i Norrköping nu hade vi kunnat gå ut på stan en sväng, mhm.


Long time

Sådär nu är designen helt ok tycker jag, en ny header orkar jag däremot inte göra idag.

Felicia sover just nu och jag har precis ätit lite frukost, diskat & dammat.
Få dammsuga och torka golv senare, Felicia är livrädd för dammsugaren.
Vet inte hur man ska få bort sån rädsla riktigt?

Idag har vi inga planer överhuvudtaget. Ska förmodligen bara vara hemma och ta det lugnt.
Igår vart vi ägare till en Emmaljunga Scooter (vagn för er som inte förstod) en rosa. Skit fin!

Fast våran är knallrosa där det är grönt på bilden ovan.

 


Design

Jag vill ha ny design.
Hjälp mig.

Kolmården

Igår var vi på kolmården hela dagen jag, Adde, Kicki (Addes mamma) och Marcus (Addes bror).
Felicia fick stanna hemma hos mina föräldrar eftersom att hon är så himla förskyld.
Men vi hade en kanon dag tillsammans, som absolut ska göras om!

Tillbaka till Felicia, vi var lite oroliga för henne igår efter som hon haft feber för nån vecka sen och var föskyld och sen blev det bättre och nu sämre igen, det har liksom börjat om. Plus att hon har fått världens hosta som gör att det låter så himla tungt när hon andas. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen, men hon trodde inte det var någon större fara eftersom hon äter och dricker. Men håller det i sig hela dagen idag, måste vi nog åka in så någon får lyssna på henne, hon låter hemsk. Stackarn kan ju faktiskt ha lunginflamation.

Adde fick en typ av krup jämt när han var förkyld när han var liten, han fick ofta åka in akut och andas i syrmask och få medecin utskriven. Nu hoppas jag för hela mitt liv att detta inte är ärftligt.

Idag kommer Marie hit & Micka kanske skulle  titta förbi.
Det är väl våra planer för dagen.
Vad ska ni göra?

Trött.

Finns inga ord för hur trött jag är just nu, somnar snart och om en och en halv timme kommer Sis och hennes Adde. Hur ska jag orka? haha. Det tar på kraftern att vara sjuk och ta hand om en förskyld otroligt gnällig Felicia, för vanligtvis är hon aldrig gnällig. Men min feber är helt borta nu iallafall. Ne nu måste jag piggna till lite.

Puss.

PicPic


 

Haha. Den sista bilden känns lite fjantig. Men jag gillar den!


Såhär ser vi ut idag.



Tröja från Cubus, storlek 86
Tights från Cubus, storlek 86



Tunika från Gina Tricot
Tights från New Yorker (?) tror jag.

pic

Snart kommer det upp lite nya bilder.

Hosta.

God morgon.

Har sån jävla hosta, usch. Det är bland det värsta jag vet. Felicia verkar vara på bättre humör idag, sen vi gick upp har det inte vart något gnäll utan hon har suttit och lekt själv, som hon brukar göra så jag antar att hon mår bättre idag. Skönt. Idag lovar jag er att koppla in min dator och lägga in lite bilder. :)

Ne, nu väntar balkongen och sen en dusch möjligtvis.

...

Dåligt med bilder idag, och bätte blir det inte. Jag är för slö att koppla in min dator idag & lägga in nya bilder. Tyvärr.
Imorgon ska jag ge mig på en ny design, kanske. Vi får se. Vi får finbesök av lillasyser och hennes pojkvän imorgon kväll så inte säkert jag hinner fixa det imorgon. Men men, Felicia är just nu världens gnälligaste och ingenting passar fröken förutom imse vimse spindel, tack gud för youtube & spotify.

Jaja, kanske skulle laga lite mat nu.

Tio månader

Idag blir våran stora lilla flicka 10 månader. Herregud vad fort tiden går. Snart är hos 10 år.
Vi mår fortfarande inte helt ok här hemma därav den kassa uppdateringen. Sorry.

Men nu ska jag byta bajs.



Sjuklingar

Godmorgon!

Kände redan igår kväll att jag höll på att bli sjuk & det blev bara värre. Snorig, ont i halsen och hög feber.
Men just nu håller sig febern borta tack vare alvedon vilket är hur skönt som helst. Och lillsnuttan är också förklyld som tusan och snorar och snorar hela tiden. Så vi är två sjuklingar här hemma bara Adde som är frisk.

Så idag har vi inga planer, ska bara ta det lugnt och mysa med min skatt. ♥




Just nu är sjukling maja här också, vi är barnvakt en liten stund. Kände att det inte spela någon roll att hon var sjuk, för vi är ändå sjuka och det är förmodligen hon och min mamma som smittat oss från början. (Snygg bild btw)


RSS 2.0