Dagen har varit kanon, den började i sonst...

img_5290 (MMS)

Dagen har varit kanon, den började i sonstorp & slutar hos Addes föräldrar! Där emellan har vi hunnit med att packa upp & varit på kalas som sagt! Stora tjejen. :) Nu ska jag njuta av kvällen med dem andra och kanske övningsköra! Puss


Nu är vi i sonstorp hos min mormor och mor...

img_6809 (MMS)

Nu är vi i sonstorp hos min mormor och morfar, direkt när vi kom hem igår så packade vi bara om väskorna och åkte till Addes föräldrar och hälsade på en snabbis och sen vidare hit, min familj är också är. Så igår var vi ute hela eftermiddagen och Felicia gungade och åkte rutchkana. Idag ska vi bara slappa här ute nu på förmiddagen sen ska vi hem en sväng och fixa med räkningar osv, mindre kul men efter det ska vi iväg på 4-års kalas! Felicias kusin Elsa fyllde fyra år i lördags, 4 år!! Helt sjukt. Hon var så liten nyss. <3 hörs ikväll!


Som sagt underbara barn!

img_5217 (MMS)

Som sagt underbara barn!


Vi är i Uddevalla nu över påsk hos min mos...

Vi är i Uddevalla nu över påsk hos min moster & familj tillsammans med mina föräldrar och vi bara njuter i solen med en öl i handen, samtidigt som vi sitter här och kollar på våra underbara barn som leker, åker bobbycar, gungar, leker i sandlådan och pussas och kramas, underbara barn. Min mosters vänner med barn är också här ute på gården och bara är. Jag älskar dig här. Det är underbart. Hoppas ni har en lika fin & mysig påskafton som vi! Glad påsk.


njuter av varje sekund med min lilla. Mamm...

img_5716 (MMS)

njuter av varje sekund med min lilla. Mamma älskar dig!


..

Jävla skit dag.

Jobb.

Ett inlägg om dagen var det ja, haha.
Ska försöka, men är sugen på nått nytt!
Byta blogg helt och hållet, få en ny start.

Men iallfall, dagarna rullar på jag jobbar några timmar om dagen, blir ännu mer snart.
Efter jobbet ägnar jag all min tid åt Felicia, Adde och mina underbara vänner.
Sen städar jag & tvättar och styr. Hur ska man orka med vardagen sen? När jag också jobbar heltid. Jag fattar inte hur folk gör..


Jobb.

Åh, dåligt bloggande är bara förnamnet.
Men tyvärr så blir det så nu när jag börjat jobba och när jag inte jobbar ägnar jag all min tid åt Felicia, städa, tvätta osv.. Men ska försöka få in ett inlägg om dagen iallafall, eftersom ni är några stycken som fortfarande läser.

Men nu ska jag iväg till jobbet. PUSS!

RSS 2.0