Inge lust.

Har helt tappar suget efter att blogga. Så vi hörs när vi hörs..


Måste bara säga att jag har dem bästa vännerna i hela världen.
När jag flyttade till Åtvidaberg fick jag klart för mig vilka mina riktiga vänner var. Och det var inte många från Finspång som jag faktiskt fortsatte att umgås med eller hålla kontakten med, och jag skyller inte på någon för det är lika mycket mitt fel som erat. Men i Åtvidaberg träffa jag en av dem bästa människor jag någonsin lärt känna, Erica Adolfsson. Min bästa vän under 3 års tid. Vi delade allt, verkligen allt. Mat, säng, lägenhet osv.. ni fattar? Vi hade en varsin lägenhet men bodde alltid tillsammans. Jag är så glad att jag lärde känna henne. Och jag är lika glad för att jag träffade resten av min klass alla mina brudar som jag brukar säga. Men det är sorligt att vi alla bor så långt ifrån varandra nu. Men på nått sätt vet jag ändå var jag har er alla, vi har gått igenom så himla mycket tillsammans under våra 3 år så vi känner liksom varandra in och ut. Det är en hatkärlek till vissa av er, verkligen. Men jag älskar er alla. TH07 forever in my heart, i love you all.

Och sen flyttade jag hem till Finspång igen, fick tillbaka kontakten med gamla vänner igen. 2 av dem vänner jag hade kontakt med under tiden i Åtvidaberg var Marie och Cecilia. Jag och Marie försökte ses så ofta vi kunde, eftersom hon bodde i Vadstena då där hon pluggade lika så som jag gjorde i Åtvidaberg. Och Marie finns det inget ont att säga om, jag älskar människan av hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra. Vi har delat allt hela våra liv, skratt, grått, kärlek, cigg och så mycket mer. Marie är och har alltid varit och kommer alltid att vara en av mina bästa vänner. Nu har vi känt varann i 9 år och det ska bli 90 till.
Cecilia och jag har haft våra svakor fram och tillbaka, hit och dit. Men jag har alltid och då menar jag alltid vetat (så heter det inte, vad fan heter det?) att hon har funnits där. Jag har alltid kunnat ringa henne dag som natt. Lika så vi har känt varann i 9 år och delat allt med varann. Jag älskar henne till 100 % och kommer alltid att finnas är för henne i vått och torrt.. Hon har varit min ängel i så många år och nu är det min tur att finnas hos henne, för henne. Jag kommer aldrig sluta kämpa för att du ska vara lycklig, få en underbar familj osv. För du är värd det bästa, du är inte värd den skit du ibland går igenom. Och nu vet jag att det är fegt av mig att sitta här och skriva en massa som jag egentligen borde ta med dig irl. Men, jag vill bara att du ska veta att det tar kål på mig att se dig såhär, att höra dig berätta allt som händer osv. Du förstår vad jag menar, jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag vet inte vad jag ska säga till dig för att du ska förstå att det du gör nu kommer ta slut på dig också. Jag tvivlar inte på att du är lycklig, inte för en sekund jag ser i dina ögon ibland att du är lycklig hur du liskom bara strålar men det finns mer jag ser, saker jag inte vill behöva se i en av mina bästa vänner. Jag är rädd om dig, jag älskar dig och vill att du ska göra det som är rätt. Du vet vad jag tycker om allt det här och ibland känns det som att våran vänskap står lite på spel, som att den står uppe på en smal pinne och snart faller åt ett håll och det är inte åt mitt håll utan åt det andra, det andra hållet som får mig att må dåligt så fort jag tänker på det. Men nog om det här, det jag ville säga egentligen var att jag älskar dig och du är en av mina bästa vänner och att jag aldrig någonsin vill förlora dig!

Som sagt flyttade jag hem till Finspång igen , och fick då upp kontakten med en gammal vän jag umgicks mycket med förr igen.  Michaela Samuelsson. Vi umgicks mycket förr, men sen dog det liksom ut. Och vi var inte direkt varit nära vänner innan jag flyttade till Åtvidaberg. Men nu är hon den bästa människan i mitt liv. Hon är den jag ringer när vill prata med någon, hon är den som ställer upp för mig 24 timmar och dynget 7 dagar i veckan. Hon kan mig utan och innan, hon vet vad hon ska göra för att få mig på bra humör och hon vet vad hon ska göra för att få mig pissförbannad. Haha. Jag är så jävla tacksam för att vi lärde känna varandra igen, för utan dig vet jag inte om jag hade klarat av allting som hänt under det senaste året. Du har liksom alltid funnits där utan tvekan. Och nu när vi varit så nära vänner i ungefär ett och ett halvt år har jag redan mer minnen tillsammans med dig än vad jag har med gammla vänner man känt i flera år. Jag vet att jag alltid kan räkna med dig och det är så jävla skönt att ha en sån vän. Du är liksom min andra halva på nått sätt, är det inte Adde som ringer så är det du, är det inte Adde jag är och handlar med så är det dig, är det inte Adde jag står och byter bajs blöja med så är det dig, är det inte Adde jag tvättar tillsammans med så är det med dig, min bästa bästa underbar vän Micka. Jag älskar dig och är så tacksam och glad att du är min vän. Och jag hoppas vi alltid kommer att vara såhär nära vänner, för jag behöver dig i mitt liv för du har blivit en stor del av det. Felicia älskar dig och älskar att du finns i hennes uppväckts, det märks så tydligt så fort du kommer hur glad hon blir. Hon blir liksom hysterisk när du kommer och bara viftar med armarna, du är en stor del i hennes liv också., i love you bitch forever and ever. ♥ Tack för allt!!

Sen fanns det en vän till, en vän jag trodde jag betydde något för.
Men det är inte ens värt att skriva något om, jag känner mig bara sviken.
En ursäkt var allt som behövdes.. Just swallow your pride

Natt

Inatt sov hon hela natten! Första gången på väldigt länge.. 2 månader för att vara exakt, så jag borde vara utvilad nu men icke. Tror minsann att jag sovit för mycket inatt.

Nu ska jag ta fram lite frukost här hemma, rostat bröd! Mums, ♥



Måndagen 25e

Måndagen den 25e Oktober. Löning med andra ord.
Dock är pengar borta lika fort som dem kommer in ungefär iallafall, men en stund kan man njuta av siffrorna på kontot, haha. Jag vill vinna pengar, jag vill vinna flera miljoner. Jag vill vara helt oberoende av pengar och kunna göra vad jag vill jämt. Jag vill kunna ge Felicia allt. Men några fucking jävla pengar vinner man fan aldrig..
Ska börja spela lotto eller vad det heter. Hoho.

Men men, kom hem för en stund sen efter att ha varit i Norrköping hela förmiddagen och storhandlat så nu är det fullt här hemma igen i kyl, frys & skåp I LÖÖÖV IT!

Vid 4 ungefär ska vi bort till Addes bror och fika lite och kolla in han nyamålade lägenhet, nice.
Och ikväll ska vi bara ta det lugnt och äta någon god mat!

På tisdag nästa vecka blir Felicia ett år. Hör ni hur det låter ett år, åh herregud vad tiden går fort.
Nu vill jag stanna tiden ett tag och bara njuta, för nu är hon i världens mysigaste ålder. Hon busar, hon gör bus, hon myser och bara är allmänt underbar vilket hon alltid varit och kommer vara men nu utvecklas hon verkligen varje dag och det händer nya saker hela tiden, det är ofattbart vad tiden springer iväg. Snart är hon 15 och trotsig på ett helt annat sätt än vad hon är nu. :) Men jag längtar tills den dagen hon fyller 15 också, jag längtar efter varje födelsedag, skolavsluting och första dagis/skoldagen. ♥ Våran prinsessa blir stor om mindre än en vecka.


Nu ska jag mysa ihjäl mig med henne i soffan ett slag innan det är dags att dra iväg igen.
Puss och kram jan banan.


Not yesterday. ♥
Jag älskar dig min lilla lilla stora bebis.


Tråkiga Söndag

Och så var det söndag, fan vad tråkigt. Det regnar och är mörkt.
Och vi har noll planer idag, ännu tråkigare. haha!

Igår var vi uppe hos mina morfäräldrar och åt mat & jag fixade min moster inför bröllop och hon var så vacker när dem åkte.. ♥

Idag vaknade snuttan vid halv 9, och det har aldrig hänt! Och vem tror ni skulle gå upp med henne? Jo Adde såklart, han har alltid sån tur, när det är jag som ska gå upp vaknar hon minsann 06.00 ungefär.
Men hon sov sammanlagt bara en timme igår, så det var förmodligen därför. Nu sitter hon här bredvid mig och mumsar på plommon och leker med bollar.


Ang rökning.

Blir så irriterad på folk ibland så det finns inte.
Självklart ska man absolut inte röka under sin graviditet och absolut inte över huvudtaget.
Men jag blir så sjukt förbannad på folk som lägger sig i andras val, det är väl upp till var och en? eller har jag helt fel?
Häng inte ut folk i era bloggar som inte slutat röka trots att dem är gravida och speciellt inte om ni är ickerökare själva för då har inte inte den blekaste om hur svårt det är. Och det handlar inte om att "offra" ciggen för sitt barn, allt handlar om vilja och styrka till att faktiskt klara av det. Och det är ett helvete.

Jag talar av egen erfarenhet, jag har rökt ett xantal år nu. Och jag slutade inte under min graviditet.
Ganska dåligt tycker jag själv, och ni tycker säkert att det är en skam. Men kom inte och säg att jag inte var mogen för att bli mamma för att jag inte lyckades sluta röka. Det har ingenting med mognad att göra, utan ett beroende inget annat. Och jag har alltid, alltid sagt att när jag blir med barn ska jag sluta röka. SURE FUCK OFF, fortfarande lika svårt då, man tror att man ska bli mer motiverad..
Lägg er inte i andras val för i helvete, sköt er själva!


Och sen får du inte bara sluta röka mitt i din graviditet om du vill det, jag fick inte det iallafall. Det är en skade för barnet, att sluta. Med tanke på att du blir stressad, mår dåligt, får högre puls osv.. Utan du måste börja med att trappa ner en cigg åt dagen osv..

Tyck vad fan ni vill, skriv om missbildingar osv.
Jag litade på min banrmorska, hade det vart så in i helvete farligt att röka under grav. hade hon tvingat mig att att sluta..

Men en sista sak, ja uppmanar inte folk att röka under era graviditeter, inte överhuvudtaget!


" God jul önskar jag er alla"

Åh, snön gör jag mig galet lycklig som sagt. Så nu dunkas det julmusik här hemma för fult "God jul önskar jag er alla .. " lalalalala. Haha.

Igår städade jag hela lägenheten till julmusik. Helt stört.
Idag ska jag med mamma och pappa mfl hem till min mormor och morfar och fixa iordning min moster för hon ska på bröllop, ska bli skit kul! Sen ska jag nog hänga där ett tag..

Ikväll får jag se vad vi ska hitta på, ingenting förmodligen bara schlapppaaaa.

Ne nu ska jag göra nått vettigt. Tjarååå.

Mat

Cecilia och Micka drog precis och jag ska snart ge Felicia gröt och natta henne och efter det laga med och se idol..



Äntligen

Fy fan så jag har mått, finns inga ord för det. Smärtan jag har haft är värre en att föda barn och jag menar allvar alltså! Då kan ju alla ni som fött barn förstå hur förbannat ont jag har haft.

För fyra dagar sen fick jag en hårsäcksinflammation i ljumsken.
För två dagar sen åkte jag till läkaren och fick antibiotika.
Knölen som jag kallar det har gjort att jag inte kunnat gå ungefär, och när jag gått så har jag fått gå med särade ben (såg alltså ut som att jag skitit på mig när jag gick). Min gångstil gjorde att mina nerver längst ner i ryggen total pajjade isia (stavning?) nerverna vet ni?, precis som när jag var gravid och sen har jag haft feber osv..
Jag har mått piss rent ut sagt.

Men nu mår jag äntligen fint igen, nästan. Hur mår ni?

Fredag idag och det är helt vitt ute.. Jag blir helt lycklig alltså, jag gillar inte snön egentligen men nu ler jag bara jag tittar ut.. Vet inte om jag blir lite nostalgik från förra vinter då Felicia föddes och det var helt vitt hennes första månader i livet? Vem vet. Och energi har jag fått som bara den av snön, jag har städat hela lägenheten vilket innebär dammat, dammsugit, diskat, tagit hand om tvätt och torkat golven. Idag är en bra dag, jag älskar snön. haha

Ne nu kommer Cecilia strax så vi hörs när vi hörs..






...

Blev ingen fika idag...

Vid 17 drar vi iväg på kalas som sagt. Och snart kommer Addes vän hit, så innan kalastet ska vi fika här hemma. haha. Felicia somnade första gången idag kl 13 och sov till 14.30 så nu ska vi försöka göra allt för att hålla henne vaken till kl 20 ikväll, normalt sätt så sover hon en timme direkt efter lunch och sen en timme mellan 15 och 16 typ. Men det ska nog gå bra eftersom vi ska på kalas där det är massa folk, vilket hon älskar! :)

Lycka ♥
(Bilden har inget med inlägget att göra)


Sofie passar bäst tillsammans med H&M

 

Om man hade pengar, eller lättare sagt om man hade en karl som lät en shoppa när man hade behov av det. ;) haha

 

Jag älskar H&M.


Myspys

Igår eftermiddag vid 4 kom min lillasyster Maja hit (5 år). Jag har lovat att hon skulle få sova hos oss. Och hon var överlycklig. Så vid 5 åkte vi till Mcdonalds och käkade sen åkte vi hem och åt popcorn och tittade på Tingeling 2. Maja somnade efter halva filmen, men jag var tvungen att se klart den. Det var bra faktiskt, jag älskar tecknade filmer. Vi hade det riktigt mysigt hela kvällen. Så det ska vi göra snart igen har vi bestämt. Nu på morgonen gick vi upp vid halv 7 och Maja och Felicia åt frukost och jag hoppade in i duschen och nu tittar dem på barnprogram båda två. ♥

Ska lämna på Maja på dagis kl 11 och efter det ska jag hem igen göra lite lunch, sen vid halv 4 ska jag iväg med Micka och Erika och ta en fika. Det var hundr aår sen jag träffa Erika så det ska bli kul! Och efter 5 någon gång ska vi hem till Addes föräldrar och fira hans två bröder. Så idag har jag fullt upp! :)

Vi hörs senare.

Måndag

Sådär, nu är helgen över. Och jag har haft en kanon helg. I Fredags tog vi det bara lugnt här hemma och så, i lördags kl 7 på morgonen var vi vid Sarven (fiskesjö) tillsammans med mina föräldrar och mina morföräldrar och en till familj som är vänner till min familj, haha. Kallt som fan var det och Felicia var inte på siutt bästa humör till en början men det blev bättre framåt eftermiddagen. Jag och Adde åkte hem runt 3 halv 4 och lämnade kvar Felicia hos mamma och pappa efter som hon skulle sova över hos dem.

När vi kom hem så duschade vi och gjorde oss iordning oss eftersom vi skulle dricka lite öl & spela alias med Micka och hennes karl Matte vid 6. Det blev inte några öl, utan ganska många. Kvällen/natten avslutades här hemma efter en sväng på O'learys. En kanon kväll. Tack alla ni. ♥

Igår mådde jag som jag förtjänade, skit med andra ord. haha. Men är det inte så underbart att se hur glada barnen blir när man lämnat bort dem och sedan träffar dem igen? Felicia vart överlycklig. ♥

Måste faktiskt säga grattis till Neija som fyller 1 år idag.
Vi känner inte familjen men jag har följt deras blogg i över ett år idag, varje dag!
Så det känns lite som att vi känner dem, så grattis Neija hoppas du får en kanon dag!

P-p-p-paaaartyy

And party and party and p-p-paaaarty!
Yees, det står på menyn ikväll.
Alias, Öl & trevligt sällskap. Kommer bli en kanon kväll känner jag på mig.
Hoppas ni får en bra kväll, FÖR DET SKA JAG HA. Så in i helvete bra. Tajrrååååå




Livsfarlig.

Åh herregud. Ungen har börjat klättra, jag dör! Nu klättrar hon upp på en av sina leksaker och sätter sig i den.
Svårt att förklara men jag lägger upp en video senare sen! :) Och jag överdrev lite, livfarligt är det inte.

Väntar på Micka nu, och Adde är och hämtar Roddy i Norrköping. Så det blir fullt ös ikväll, nevars. Men en och annan  öl slinker nog ner! Hoho.

Jaja, måste underhålla miss gnällig nu! Bye!


Pappa Adde & Felicia



Roddy och Felicia


Micka och Felicia

Lunchtips!

Ne nu måste jag fixa någon lunch. Men vad vet jag inte riktigt.

Vad är erat bästa lunch tips?

Tävling

Jag är med och tävlar om 3-namnnappar från namnnappen.se.
Tävla ni också, gå in på mandyys blogg här.



Fredag

Älskade Fredag.
Jag har precis tagit en snabb dusch här hemma, medans Felicia stod vid badkarskanten och vråla och skrek för att inte hon fick duscha haha. Så om en stund ska jag försöka få i mig något att äta, något nyttigt. För nu jävlar börjar mitt nya liv, nu är det slut på godis och allt annat som är sådär äckligt gott.

Idag ska vi hem till Addes föräldrar och jag ska övningsköra sen blir det nog en och annan kopp kaffe också.

Äta var det ja, hörs senare!



..

Igår kväll var vi vanrvakt åt Felicias två kusiner i två timmar och det gick kanon bra.
Sen när vi kom hem åt vi en lyxig middag. Haha med tända ljus osv..
Jag kollade på grannfejden, berg flyttar in, välkommen åter och halv kungarna av tylösand för sen somnade jag i Addes famn.

Våran lyxigamiddag igår.
HAHA!

Nu somna precis Felicia och sover nog en bra stund.
Jag ska strax dricka te och slänga mig i soffan och bara vila tills hon vaknar igen.
När Adde kommer hem från jobbet blir det lunch och framåt kvällen hoppas jag på lite övningskörning.



Onsdag

Idag gick vi upp runt halv sju tror jag, Felicia fick lite gröt och sen dess har hon lekt för fullt på golvet. Men nu börjar hon bli trött, så jag funderar på om vi ska gå och lägga oss en stund båda två. Jag brukar inte vara trött nu, 2 timmar efter vi gått upp men idag gör jag inte annat än att jäspa.

You are lovely

Today

Sitter och väntar på att "barskolan" ska börja tillsammans med Micka.
Har inte gjort allt för mycket idag, lagade lunch lagom till Adde slutade jobbet som sagt och sen tog jag en powernap med Felicia på två timmar innan Cecilia och Micka kom hit och vi snacka skit och drack coffee like always.
Framåt kvällen lagade jag middag åt mig, Adde och Micka. Sen kasta jag Felicia i säng och skulle se på paradise hotell men det sändes bara i en halv timme idag? suck då jag missade hela programmet. Men men.

Nu är Adde iväg och kollar på fotboll hos hans vän, just nu står det 3-0 till Holland? haha.
Kan inte göra annat än att garva, zlarreballe som är så hiiimlaa bra hur kan det gå så dåligt?

Jaja, vi hörs imorgon igen..
Godnatt fina ni. ♥


Me & my girl ♥

UPDATE: Det står 4-0 hohohoohoh.
UPDATE: Det står 4-1. WOW. Men inte fan vare zlarre?

God morgon.

God morgon!
Eller vi gick upp vid 7 ungefär idag, men vi segade en bra stund innan vi gick ut på en lång promenad.
Felicia sov under hela promenaden så och vaknade precis när vi kom innan för dörren igen. Så nu ska hon snart få lunch och efter det ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag göra lunch åt mig och Adde som kommer hem från jobbet vid tjugo i två snygg och hungrig. Haha.

Men nu ska jag mysa en stund med min trötta och nyvakna prinsessa.


Pizzaaaa

Nu har vi precis käkat pizza här hemma alla 3. Ja till och med Felicia fick pizza idag, och hon älskade det.
Addes bror är här och även han åt pizza. Nu sitter dem och spelar för fullt och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Försöker få tag på Cecilia, men det vill sig inte. Om en stund ska sötnosen min sova lite middag och då får jag väl joina henne i sängen.

Såhär är jag inte klädd idag.
Haha.

Söndag

Och så var det Söndag igen.. Och imogon jobbar Adde igen..

Hade fått mess av Pappa imorse när min mobilk var död självklart, där han frågade om vi ville följa med till badhuset. Och det hade vi absolut gjort, men fick inget svar så dem är nog redan där. Det hade vart super kul, eftersom Felicia bokstavligen älskar allt som har med vatten att göra. Men men, nått måste vi hitta på med sötnosen idag iallafall. Jag vill inte bara sitta hemma en hel dag till.

Hörs lite senare.


Besök

Just nu väntar vi besök. Det är Addes bror med familj som är på ingång.
Och jag skulle tro att det blir kaffe & prat som vanligt och massa lek för barnens del.


Ska försöka ta kort på alla tre kusinerna tillsammans, det blir dock inte det lättaste men jag ska försöka. Här har ni ett från när Felicia är en månad på alla tre.

Tuva, Elsa och Felicia.


♥ H&M

Här är min nuvarande önskelista på H&M.  ♥
Fick hem det sista från min senaste beställning igår, men nu vill jag beställa igen.
Det sämsta med H&M är att leveranstiden kan vara allt för lång.


Leggings
  • Svart,
  • Vald storlek 36,
  • 1 st, 79:50/st
  • Art.nr. 98-0991

Polotröja
  • Ljusbeige,
  • Vald storlek 36,
  • 1 st, 199:-/st
  • Art.nr. 99-1666

Tröja
  • Mörkblå,
  • Vald storlek 36,
  • 1 st, 149:-/st
  • Art.nr. 98-0901

Cardigan
  • Svart,
  • Vald storlek 36,
  • 1 st, 99:-/st
  • Art.nr. 99-1045

Topp
  • Gråmelerad,
  • Vald storlek S,
  • 1 st, 199:-/st
  • Art.nr. 98-5285

Jeans
  • Ljus denimblå,
  • Vald storlek 86,
  • 1 st, 79:50/st
  • Art.nr. 99-0193

Leggings
  • Svart,
  • Vald storlek 86,
  • 1 st, 59:50/st
  • Art.nr. 99-7124

Leggings
  • Mörkrosa,
  • Vald storlek 86,
  • 1 st, 59:50/st
  • Art.nr. 99-7136

Buzzador

Jag eller vi fick hem ett paket ifrån Buzzador med massvis av blöjor från Pampers. Vi har alltid kört med Libero för det är vad vi varit nöjda med och det kommer vi fortsätta med också, jag gillar inte pamers och absolut inte dem här extremt tunna blöjorna som man får byta två gånger i timmen om man har en bebis som kissar mycket. Så dessa blöjor får 3 poäng av 10 möjliga, det som är bra är väl att barnen möjligtvis rör sig bättre i dem..

Bli medlem du också och gå med i massvis med olika kampanjer!

Trött

Oj det var länge sen jag var såhär trött.
Gick inte och la mig förns efter 2 igår och sötnosen slog upp sina ögon vid kl halv 8. Senare en vanligt dock.
Typiskt att jag väljer att stanna uppe när jag vet att det är min morgon dagen efter. haha.

Ska försöka slänga in lite nya bilder under dagen, men vi får se om jag hittar sladden till kameran!

Ny design..

Håller på och trixar lite med en ny header osv. Blir inga stora ändringar..

Våran ängel


Fredag

Jag älskar Fredagar. Det är så mysigt. Och ikväll slutar Adde redan vid tjugo i sex så vi ska laga god mat och bara mysa.

Igår var som sagt marie, micka och cecilia här och vi drack massa kaffe och snacka skit som vanligt. haha.
Sen började jag leta efter hus, mest för skojs skull alltså. För innan vi ens kommer börja fundera på hus ska jag ha ett jobb där jag är fast anställd men iallafall jag hitta självklart ett som jag fastnade för. Typiskt!

Sökte yttligare ett jobb igår, så nu håller jag tummarna.

Finns så mycket att skriva men det kommer senare..

Bättre sent än aldrig.

En vecka sen sist, bättre sent än aldrig!

Iallafall, det jag gjorde för 2 veckor sen var en arbetsinterjuv. Min första någonsin, så jag var dö nervös..
Jag tänker inte berätta var, man jag kan berätta att jag inte fick jobbet. Hur synd som helt, för det var ett drömjobb verkligen. Men men nu får jag helt enkelt söka vidare.

Sitter och väntar på några vänner som ska komma förbi på kaffe och skitsnack. Annars idag har jag varit barnvakt åt Maja (lillasyster), lagat mat och mys med min skruttunge.

Måste kila, kan inte se ut såhär i barret när vännerna kommer för då vänder dem i dörren! Hohoh.

RSS 2.0